way out weeeeezt

07:42 2017-08-10

JAHAPP

För fjärde? Femte? året i rad avslutar jag sommarn med att åka till Way out west! Tidigare år har jag åkt med tusen av mina och Antons kompisar men i år är det typ bara jag och Anton som åker MEEEN eftersom han är min favoritperson i livet blir det säkert kul.

Att stå med en öl i näven och trevande försöka komma på samtalsämnen vi inte pratat om de senaste tolv åren menar jag.

Näääää skoja.

OCH sist men inte minst är ju min ANDRA favoritperson i livet där på fredagen: Martin Huss Knave. Och hans underbara maka Josefin.

Fredag kl 18.00 kör vi ju vår livepod i Halebop studio på området. Har ni också hört att man kommer få otur för resten av sitt liv om man inte går dit? Mmm just det.

Ska vi btw titta på TRE bilder som jag hittade från tidigare år? Ja, det gör vi!

Hade min egna dagsfest på NG-hotellet 2015. Skulle dj:a med Zara Larsson men hon ställde in i sista sekund för att hon skulle upp på scenen med Little Jinder… tror ändå att de flesta var där för att se mig ändå så………………..

 

Träffat en massa härliga och SOLIGA följare! Här med en av alla hääärliga! Tror det var 2014? Och vi matchade så bra! Tjohooooo

Intervjuade Lorentz när han preciiiis hade släppt mitt (och alla tjejer 15-30 års) favoritalbum Kärlekslåtar, riktigt cringeig intervju pga att jag var kär i honom och han var blyg :-(

 

NU: Sätta ihop tre starka outfits i packningen. Efter lunch åker vi mot geeeebeeegeeeeeeeee.

 

2 kommentarer | “way out weeeeezt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    hallå hallå, kan du inte länka till den intervjun. minns att den var gullig och lite så skämsfnissig <3. lycka till med live-podden master!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer