Zen-listan

13:21 2017-08-15

Goooootjejen!!!! De e jag de! *gör tummen upp med båda tummarna*

Serie som får mig att må bra.
Vänner och Barnmorskan i East End var ju två sånna där ”långkörare” som jag LÄNGTADE hem till. Samma med Downton Abbey. Överlag mår jag vääääldigt bra av att se sega kostymdraman eftersom jag hatar att bli överraskad och älskar att det sker i en tid som inte är idag. Perfekt verklighetsflykt. Älskar ju Game of Thrones och typ GIRLS men mår ju rätt dåligt av de serierna?

Färg jag dras till.
Rosa! Måste vara för att jag är tjej…………..

Plats med riktigt bra aura.
Torpet!!!! Och matrummet i mamma och pappas hus, även om morsan hade spökutdrivning där en gång lol. Tycker också vårt vardagsrum har bra ”känsla” men hatar vår hall? Hmmmm finns det andar i mösslådan tro???

Djur som gör mig glad.
Hästar! Fast de gör mig också lite rädda förstås. Hmm. Vita älgen igår gjorde mig RIKTIGT glad och exalterad av någon oförklarlig anledning?

Det får mig att slappna av.
Yoga!!!! Gjorde det igår och grät jättemycket? Så jävla wierd. FINNS det verkligen lager i kroppen som lagrar känslor? Eller vad är det frååååågan om. Känns ju i alla fall som det. Podden ”Veckans bläcka” är också bra avslappning. Och att springa typ? Och kostymdraman!

Tid på dygnet jag gillar.
09:00. Den PERFEKTA tiden för… allt? Älskar mornar. Hatar allt runt kl 17.00 pga superhungrig, fett hår och mascarasmulor under ögonen.

12 kommentarer | “Zen-listan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Bela skriver:

  ÅH! Älskar Barnmorskan i East End! <3 Har sett om alla säsonger ca 10 gånger för att de får mig att känna mig sådär härligt harmonisk inombords :)

  1. Hanapee skriver:

   Ja! Den är helt OTROLIG!

 2. M skriver:

  Gråter också när jag yogar ibland och ganska ofta när jag mediterar. Tror seriöst att man ”bär” känslor ibland och när man släpper på spänningarna i kroppen så följer känslorna efter.

 3. Louise skriver:

  Hanna! Snapade dig i lördags att vi bokat med dig på resturang i Palma på fredag om du minns? Fick inget svar……. Men vi var 100 % seriösa så om du är taggad häng på!!

  1. Hanapee skriver:

   JA! SÅÅÅÅ gulligt! Men jag ska åka med min farsa! :-/

 4. Linnéa skriver:

  Så spot on med kl 17!!!!!! Alltid tänkt att det bara är jag för alla andra ser och känns så fräscha.. Du anar inte hur gött det känns att höra från någon jag absolut inte trodde hade samma känslor ang detta pga tycker du alltid ser snygg fresh och pigg ut! 😅😉

 5. Sandra skriver:

  Gråter också ibland när jag yogar och/eller mediterar. Sjukt weird men man bär väl runt på en massa skit som behöver komma ut då. :)

 6. Sanna skriver:

  Finns en bok om det där, om kroppen och hur den lagrar saker.. Kroppen har sina skäl, av Therese Bertherat. Minns ej om den är vettig eller inte, men ändå. Min kiropraktor såg första gången att jag bar på en massa sorg, han knäckte till mig och sa sen ”gå hem och gråt nu, för det kommer du att göra.” och som jag grät. Han visste inget om mig men sa att sorg sätter sig på särskilda sätt i kroppen. Intressant.

 7. Frida skriver:

  Tack för att du satte ord på hur jag känner varje jävla dag kl 17 <3

  1. Cornelia skriver:

   Tänkte precis skriva det samma! Jag har trott det är något fel på mig då jag alltid typ börjar tänka ; ”jag är nog ändå deprimerad…..” ALLTID runt kl.17 men ALDRIG på morgonen. Kram

 8. Cornelia skriver:

  Detsamma……

 9. Erika skriver:

  Tips tips. Kolla på peaky blinders. Kostymer ingår och det utspelar sig på 20-talet. Perfekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp