29 år på jorden idag

09:12 2017-09-20


Så var födseln.
20:e september 1988 var morsan två veckor över tiden, men så fick hon idén att hoppa studsmatta. Vattnet gick efter några studs! Hon och farsan åkte in på Sundsvalls BB och väl där förlöstes jag med sugklocka pga mitt breda och stora huvud.

Vissa har sagt att man kunde höra änglarna spela den vackraste melodin ett öra kan höra när jag entrade världen. Några säger att nya tideräkningen började då. Den goda världen är idag 29 år.

Min barndom.
Drömlik på många sätt! Fanny och Alexander -jular (utan psykotisk präst) och väldigt fritt. Lite stökigt i familjen ibland med medlemmar som hade starka utbrott (så även jag) och lite regler. Men otroligt kärleksfullt och väldigt peppande! Mina föräldrar har gjort det mycket bra, MVG+.

Stolt över i livet.
Att jag faktiskt är SNÄLL. Mot de jag älskar och människor jag möter! Oftast i alla fall. Men är nog lite stolt över att man orkar vara schysst i mångt och mycket.

Ångrar lite i livet.
Perioder med dåligt självförtroende eller att jag inte alltid sagt ifrån när något varit fel. Och några få USLA handlingar som jag verkligen önskar ogjorda, men ja, det går ju tyvärr inte.

Jobbigaste perioden.
Första ångesten som förvirrad 13-åring (men fan va morsan var bra och trösta där alltså) men sen den totala otryggheten som 18-åring och perioden mellan 22 och 24 var inte heller jätteljus om jag ska vara ärlig.

Bästa perioden.
Var ju otroligt populär i mellanstadiet, så det var kanske höjdpunkten? Annars är allt från typ 24 till idag riktigt bra. Visst är det riktigt mörkt ibland men för att låta som någon slags kbt-terapeut så har jag ”verktygen” för att hantera det samt att man ju för vaaaarjeeeee jääävlaaa daaaag lär sig vem man är. Vilket är både kul och intressant, att utvecklas liksom :-)))))


Ser fram emot innan 30.
Att rida en massa! Äntligen måla om i sovrummet och köpa en taklampa till köket. Haha så höga krav man har va??? Nej men skulle vilja åka ett par månader till USA, göra egna nya produktioner i tv och typ bli lite mer vuxen när det kommer till att ”ta för mig saker” i vardagen.

18 kommentarer | “29 år på jorden idag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Malin skriver:

  Grattis!!! <3

 2. Sofia skriver:

  STORT grattis master!!! Du är….. BÄST!!!!!

 3. Sara skriver:

  Stort grattis på födelsedagen!

 4. elin skriver:

  Grattis master!

  Och fan vad pepp jag blev ändå. Är 24 år och har mått skit sen 22. Tänk om det kommer bli bättre? Tänk om all ångest inte kommer vara lika bedövande framöver?? Längtar tills 29! KRAM

 5. Lina skriver:

  STORT GRATTIS!! Kramizzz

 6. Sabina skriver:

  GRATTIS MAAAASTER <3 Köpte en öl till dig en gång och skulle gärna göra det igen. Du äger.

  Blir dock nyfiken på perioden mellan 22 och 24. Är själv 23 och tycker att livet är rätt mörkt. Skulle vara jätteintressant att få läsa mer *ingående* om de skillnader du upplevde efter 24. Om inte annat skulle det ge lite hopp till oss andra! :) KRAM <3

 7. Klara skriver:

  Grattis MASTER!!!

 8. Oskar skriver:

  Stort grattis till dig!

 9. Sofia skriver:

  Grattis! Hurra hurra!

 10. Linda skriver:

  Grattis bästa Hanna! <3

 11. Julia skriver:

  Grattis Hanna!! Hoppas dagen blivit precis som du önskat. Fyller också 29 snart, tror det är en riktigt bra, känns så! :)

 12. martina skriver:

  Grattis Master! Och fan vad fint att du skrev att livet inte var asfett mellan 22-24, känns skönt att det är okej att saker kanske inte riktigt blivit som de skulle än.

 13. Linda skriver:

  Graaaatttis från en annan nyss fyllda 29 år!!! NU BÖRJAR LIVET TJOHO <3 KRAM

 14. Camilla skriver:

  Grattis på födelsedagen!!!

 15. Lisa skriver:

  Grattis Maaaster!! Bäst är du.

 16. Sofia skriver:

  Grattis på födelsedagen!! ✨

 17. Hanna skriver:

  Grattis på födelsedagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp