Master jacktipsar

22:27 2017-09-23

1. PRÖVADE DENNA OCH BLEV KÄR! Mycket ”puffigare” och rödare IRL. Satt som ett smäck, bara prislappen som stod emellan oss. Från Wood Wood.


2.KLASSISK kappa i perfekta färgen. Kan denna någonsin vara fel? Eventuellt i 30 gradig värme. Från Other stories.


3. För den ”modiga”, lol. Tycker den här är så fiiiiiin. Tänk er mot vit snö? Kan man åka skidor i en sån här? Ska testa. Från Zara.

4. Varför vill jag ÄTA denna jacka? Tycker den är så himla fin nämligen. Bra längd och älskar att den är avklippt. Också från Zara.

 


5. Nej, det är inte morsans badrock från 2001, det är en jättefin kappa från Ganni. FAKTISKT.


6. Tänk att ha denna som ”fredagsjacka”. Liksom med en liten vit skjorta under och kanske några härliga örhängen. Klackskorna mot asfalten. Från Asos.

7. COOL VA!! Perfekt form och himla fin gråbeige färg som skulle gå ihop med allt (förutom de vidriga skorna på bilden???) Från Zara.

4 kommentarer | “Master jacktipsar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofia skriver:

  Snabb fråga!

  Jag har köpt ett likadant matbord som du har från Ikea. Tänkte betsa det och tycker du fick ett så himla fint resultat! Använde du vanlig bets eller lackbets? Om du använde vanlig bets, lackade du efteråt? Verkar vara så krångligt när man googlar på hur man går tillväga :/ Tacksam för hjälp!! :)

  1. Hanapee skriver:

   Vanlig matt vitbets!

 2. Sara skriver:

  ÄLSKAR dessa inlägg! Mitt stora jackproblem just nu är dock att inga kappor ”för kvinnor” tillverkas med luva? Är det bara snubbar som är i behov av att skydda lilla huvet? Aja, köpte kappan från & Other Stories i brist på annat plus att den var superfin….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG