Äntligen en vanlig jobbvecka mmm njuter

16:37 2017-10-02

Älskade ni! Här kommer ett sånt där inlägg skrivet direkt från hjärnan, men ni sa ju att det var härligt så nu kör jag bara på lalalala

Jag börjar hämta mig från helgen ä n t l i g e n. Tycker dock andra bakisdagen efter en RÖJIG helg är typ den värsta? Man är inte längre skyddad i nån slags bakisdimma. Uhhh. Meeeeen gick och körde 45 minuter spinning på lunchen för att försöka vända mitt mående, vilket fungerade.

Fan vad jag hat-älskar spinning ändå. Den första kvarten är det så fruktansvärt tråkigt, hemskt och krävande. Men den sista kvarten känner man sån enorm kärlek till livet? Man trampar på med små-bena för glatta livet till någon usel svensktoppen remix och känner kärlek till alla 45-åringar i rummet.

Mitt ”problem” är ju att jag LÅTER så mycket när jag tränar – vilket jag tänker är lite tveksamt beteende när man tränar i grupp. Alltså jag flåsar högljutt och när det blir riktigt jobbigt kan högre ljud komma ut. Skulle störa ihjäl mig på mig själv om jag var någon annan :-) Men meeen tur att man inte är någon annan då.

Är förresten färdig med det där hemliga projektet jag hade i förra veckan så den här veckan handlar bara om att sitta på redaktionen och kontorsjobba!! ÄLSKAR DET!

Var tvungen att ta en print screen på mig själv ovan (är ett klipp om mig med en snopptårta som kommer ut snart) för att jag var så lik morsan där.

Har btw länge haft komplex för att se mig i sån tydlig profil som ovan, men nu för tiden är jag så jävla fine med mitt utseende? Även fast jag nog objektivt sätt är fulare idag……. DET BLIR JU INTE BÄTTRE LIKSOM. Men orkar inte bry mig så mycket utan tycker mer att det är härligt att man är lite gullig ibland. Tacksam för de små stunderna – och för min rätt INTRESSANTA profil.

Nu ska jag in i klipprummet igen.

Puss!

2 kommentarer | “Äntligen en vanlig jobbvecka mmm njuter”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. elin skriver:

    Relaterar så mycket till detta med utseende, och mig själv i profil. Har alltid tyckt att jag är så jävla ful? Och så kollar man på en två år gammal bild och tänker ”fan där var jag ju supersnygg, att man inte var medveten om det då” och SÅ jäkla mycket kan jag ju inte ha förändrats på två år? *ber en bön* att detta försvinner asap för vill bara vara TILLFREDS med mitt utseende känner jag. Är så tröttsamt!!

  2. a skriver:

    ååååhh känner också igen mig så mycket. framförallt tycker jag att min ena halva av ansiktet är så mycket snyggare i profil än den andra, vilket alltså gör att jag ALLTID ställer mig med den sidan mot personen jag pratar med, tex i ett raggsammanhang…. hahaha det är så sjukt egentligen. men efter detta inlägg känner jag lite hopp om att bara kunna SLÄPPA det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG