Att göra innan 30

22:20 2017-10-24

Om 330 dagar fyller jag 30.

Har aldrig haft ålderångest förrän det senaste året, svårt att undvika i en ungdomsfixerad värld kanske, men hamnar som tur är ofta i att; ja det är ju inte så mycket att göra åt saken? Tiden går men den kommer också till oss.

Nu kom det mer tid.

Och nu!

Så vad vill jag göra med tiden som kommer fram till 30? Jo typ så här;

1. Tjejklassikern. Ledsen för rövigt namn, men nu heter den så och det kan jag inte göra så mycket åt. 3 mil skidor i februari, 10 mil cykel i juni, 1 km simning i augusti och 1 mil löpning i september.

Hahahaha jag är sån jävla krisig 40-årig gubbe INSER jag, men ser så mycket fram emot dessa tydliga mål och bevisa för mig själv att jag inte är något litet darrande asplöv som inte kan ta för mig.

2. Nya jobb. Som det ser ut nu kommer jag från och med januari inte vara 100% bunden till svt på samma sätt som innan. Kommer fortfarande leverera/jobba för svt men inte vara anställd (kommer med mer info om detta framöver för den som INTRESSERAR SIG). Tänk! Om man skulle vara så wild and crazy att göra något kommersiellt! Företag med riktigt mycket pengar; hör av er!

3. Yogaresa. Det är innan 30 det ska hända. Krisa på i total tystnad utan mobil i 24 h, undra om man skulle klarat ens? Gud.

4. Göra blow out. Lol, är ju bara att gå dit? Men har skyhöga förväntningar på det här med blow outs, att håret ska hålla perfekt form i en vecka, inte bli fett och att jag ska känna mig som en väldigt rik person med koll på läget?

5. Bli gravid.

 

…….

……… Nä skoja om sista. Men vad vet man?

NU KÖR VI!!!!! (med första fyra alltså) (överförklarar nu känner jag) (förlåt)

21 kommentarer | “Att göra innan 30”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jonna skriver:

    Hoho kan man inte säga halvklassikern? 😃

    1. Victoria skriver:

      Halvklassikern finns ju redan och är hälften av de ”vanliga” distanserna, medan tjejklassikern är en tredjedel. Tredjedelsklassikern klingar tyvärr inte så bra.

  2. Ajlin skriver:

    Hade sådan jävla 30årskris för två (snart tre!!!) år sen. Såhär med 33årsdagen i åstundande kan jag erkänna att typ allt det bästa jag gjort i livet har jag gjort efter 30. 30+ är fan bäst.

  3. Rebecka skriver:

    Tycker ändå nr 5 är rimligast 😂

  4. Miranda skriver:

    Heja heja det är bra med konkreta mål. Du inspirerar mig. Jag har börjar träna efter kag sett hur du börjat träna och sprina och yoga. Inte alls på dina nivå eller så men iaf en gång i veckan.

    Jag har även fyllt 30 (8maj i år) men inte haft fest så därför jag inte haft ork tid eller lust pga ignorerar och hävdar att ja är forfarande 29 år i mitt huvud pga av ålderskris-noja- delux hehe så jag fattar känslan.

    Inget hästrelaterade då du ska lägga till i listan?

    You can do it
    Kram!

  5. Miranda skriver:

    Oj här var stavningen hejsan hoppsan. Men jag hoppas du fattar innehållet ändå:P

  6. Stina skriver:

    Behöver lite hjälp! Vad är det BÄSTA studentskivetemat du kan komma på? Känns som att du är en sån person som bara vet detta. Tack på förhand!

  7. V skriver:

    Jag har också fått tjejklassiker-flippet. Gjorde den med min bästekömpis. Det är bland det bästa jag gjort! Var inte tränad innan och hade inte stått på ett par längdskidor! Jag grät av stolthet efter varje lopp, fååååå gånger jag känt sådan känsla av att *lyckas*. GRYM grej att göra men också att tänka tillbaka på.

    PLUS: ja, rövigt namn. MEN, sån peppig stämning runt och i alla lopp. Tjejer, kvinnor och tanter är grymma på att peppa hjälpa varandra. Blir lite gråtit när jag tänker på tanten som drog upp mig med sin stav när jag ramlat. :’) <3

  8. F skriver:

    Q söker A från master!!
    Hela 2017 har för mig präglats av att känna noll riktning och stor meningslöshet, vilket bidragit till mycket ångest – något jag vet att även du tragglats med. Jag har aldrig tidigare haft svårt att knyta kontakter med det här året alltså…. Mitt dåliga mående har liksom gjort att jag tappat förmågan att vara glad och skämta och jag framstår som en SVÅR jävla människa jag INTE VILL VA. Börjat på två nya jobb detta året och det är fan skitjobbigt att inte komma in i gruppen.
    Har du nånsin känt att din ångest påverkat ditt sociala liv??????????

    1. En annan F skriver:

      Alltså känner till 100% igen mig, du är inte ensam <3

  9. Ida skriver:

    Jag gjorde tjejklassikern förra året! Cyklingen var värst, hade motvind/sidovind hela tiden. Men härlig stämning efter vägarna. Ett hett tips inför vasan är att åka så mycket skidor du bara kan, för att få in tekniken. Och ta hjälp av proffsvallare inför loppet! Och stanna vid alla kontroller (gjorde inte jag p.g.a. ville komma i mål snabbare, men ledde bara till att jag smackade in i väggen och knappt orkade den sista milen…).

    Simningen är dock i juli, inte augusti! Så att du inte planerar fel :) Och den är en fis i rymden, ha en halv våtdräkt bara så flyter du fint och slipper frysa så mycket.

    Heja heja!

    1. Ida skriver:

      Ok, nu frågade du inte efter tips. Flåt!
      Mvh
      Tvångsmässig tipsare

    2. Hanapee skriver:

      grymma tips! TACK! De har flyttat simningen till augusti i år :)

      1. Ida skriver:

        Nja, jag får ju nyhetsmejlet från Vansbrosimmet eftersom jag simmat förr. Där står det att tjejsimmet är 8:e juli 2018. Du har inte kastat om siffrorna i datumet?
        Är själv en sån som bokat in konsert på fel datum p.g.a det. Hehe…

        1. Hanapee skriver:

          Kanske :-(

  10. N skriver:

    Jag vill också göra tjejklassikern nu!! Kan vi inte ha en Hanapeegrupp som är sponsrade….

    Hur har du tänkt med cykeln? Vill gärna köpa en sån snabb, men aldrig cyklat innan. Kan man hyra eller låna? Eller kanske ba kul att köpa den och cykla på resten av livet.

    1. blåmesen skriver:

      Köp begagnad! Så mycket roligare att cykla riktig landsvägscykel än att harva fram på sin vanliga, och blir inte så farligt dyrt.

  11. Paula skriver:

    Köp en häst?

    1. Hanapee skriver:

      1. inte råd 2. anton e allergisk 3. inte SÅ intresserad? förlåt :(

  12. Johanna skriver:

    Vill åka på yogaresa med dig master fast att jag redan fyllt 30! Buhu. Gammeltanten…

  13. Hanna skriver:

    Obs tips om yogaresa: Yoga & Wine på en vingård i Toscana i maj! Maila mig om du vill ha mer info…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg