195. Lasse Berghagens direkta lina

22:08 2017-11-06

RIKTIGT kul avsnitt om man får vara så självgod? Men hey varför sluta!!! Skrattade så jag grät åt Martins busringning ungefär elva minuter in. Podden innehåller även:

Bo har sett Hanna på teve och var inte imponerad, en oanvänd telefon ringer plötsligt med oväntad person på andra sidan, Martin råkar ut för en stark busringning, att ha blandade känslor för ordet retsticka” och Håkan Juholts rullande tårar.

Ni hittar podden där andra poddar finns. Läser du dubbla boksidor samtidigt, har en lama i koppel och bär stearintofflor? Tryck play nedan:

 

 

6 kommentarer | “195. Lasse Berghagens direkta lina”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linnéa skriver:

    Har en teori att vissa (jag bl.a.) är mer benägna att få bihåleinflammation och DÄRFÖR uppfattas som oftare sjuk än andra dödliga eftersom en ”vanlig förkylning” för oss med svaga(?) bihålor blir tio resor värre och håller i sig i veckor :-)

    MVH en annan som är less på att höra ”du är ju alltid sjuk”.

    1. Hanapee skriver:

      Bra teori! Köper den!

    2. johanna skriver:

      Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

  2. D skriver:

    Varför avslutas podden mitt i pratet om Juholt i Podcaster-appen? :((( buhu

    1. Hanapee skriver:

      VA?! så ska det inte va! Märkligt

  3. Clara skriver:

    Så sjukt bra podd! Kunde inte sova igår pga granne som spelade gitarr kl 01.30!!! Satte på podden och låg och asgarvade haha, tack för det <3 p.s. vad heter busringningsappen..? :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG