Dagens kontorsoutfitta

17:34 2017-11-02

Fan va kul det är att jobba på kontor ändå. Folk som bah ”skulle aldrig klara av att sitta på kontor 08-17” har ju helt fel. Älskar att ha ett sammanhang, sitta vid datan och skriva, boka mötesrum och spåna idéer och skriva ut ett papper på den lilla kopiatorn.

Set i orm sssssssssssss *ormljud* – Baum Und Pfergarten
Röda lackskor – Zara

6 kommentarer | “Dagens kontorsoutfitta”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  Bra jävla blogg-game nu alltså!!! Älskare.

 2. karin skriver:

  alltså alla som inte fattar vilken FRIHET det innebär (eller kan innebära) att jobba på kontor. Så länge jag har en dator och/eller en telefon kan jag mer eller mindre arbeta varifrån som helst. Själva kontoret är mestadels ett ställe jag umgås med mina kollegor, skulle lätt kunna åka iväg till alperna eller annat härligt resmål en vecka utan att spendera en enda semesterdag (såvida jag sköter mina arbetsuppgifter så klart)

 3. Sandra skriver:

  BEHÖVER DENNA OUTFIT! LEVER FÖR ORMSKINNSMÖNSTER! SÅ SNYGG TJEJ OSV!

  !!!!

  SKRIKER

 4. Linnea skriver:

  Wow!!!

 5. Emma skriver:

  Är så AVIS på kontorsjobb! Är läkarstudent med praktik på olika sjukhus så ägnar all tid åt att svansa efter läkare och vara så lite i vägen/så osynlig som möjligt. Verkar så lyxigt att kunna sitta ner vid en dator som är ens egen, kunna hämta kaffe när man vill, veta var allt finns, vara tillräckligt länge nånstans så man lär känna kollegor och slippa känslan av att ALLTID vara ny på jobbet. Mmm kan fortsätta hur länge som helst känner jag men glädjer mig åt att du uppskattar det

 6. Sara skriver:

  Men så snygg outfit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG