”Var har du köpt din gröna tröja?”

10:13 2017-12-19

Brukar ni också stå och hänga såhär lite avslappnat på er handfat?

Då är vi två!

Tröjan är från h&m. Köpte den och ett par svinvarma skor på h&m i Umeå pga gillar verkligen att shoppa i mindre städer. Köpte ett par jeans på Weekday där uppe också. Varför är det härligare med shopping i mindre städer?

1. Det är färre folk som STÖR
2. Personalen är jättetrevliga och hjälpsamma på riktigt
3. Lättare att känna sig cool……
4. Bättre ordning i butikerna typ?!

 

12 kommentarer | “”Var har du köpt din gröna tröja?””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lisa skriver:

    Håller med! + inte lika utplockat på sånt som är ”inne” i Stockholm!!! haha

    1. johanna skriver:

      Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

  2. Tilda skriver:

    Hahah varför relaterar jag till nr.3 så mycket…

    1. Ellen skriver:

      hahahah, samma här ¯\_(ツ)_/¯

  3. Fredrik skriver:

    Bättre ordning pga väldigt få kunder jämfört i storstäder :)))

  4. Erica skriver:

    Så nyfiken på skorna!

  5. Linda skriver:

    Åh, är det de svarta snörskorna med ludd innuti och med beige tjock sula? De köpte jag igår och de är sååå sköna!

  6. Annie skriver:

    TACK för jobbet med musikhjälpen! Är umebo och hängde med er på torget mer eller mindre varenda dag förra veckan. Känns så tomt nu. Delar av buren står kvar faktiskt, men ekande tom.. P.S angående shopping så föredrar jag också mindre städer. Shoppar typ ingenting när jag är i Stockholm. Så mycket folk överallt och stökigt i butikerna. Och vem orkar köa till provrummen?

  7. Evelina skriver:

    Efter att ha irrat runt i cyberspace börjar jag nu bli lite desperat och tänker att du eller någon gullig läsare kanske kan hjälpa? Vet någon var en kan se Crazy ex-girlfriend säsong 3 avsnitt 2? Hittar alla andra avsnitt från säsong 3 på olika streamingställen (hehe) men aldrig avsnitt 2.:/ Master, du är bäst för övrigt!

  8. En en en skriver:

    Dessa skor som du tipsade om för ganska länge sedan nu finns på rea nu !!!!

    https://m.boozt.com/se/sv/ganni/agathe_15505853/15505873?position=1000000&navId=67363&group=listing

    Har så många gånger undrat hur du skulle matchat dem om du hade köpt dem…! Tycker de är sjukt snygga och skulle verkligen vilja ha dem, men jag vågar inte köpa pga *FÖR* coola för mig och min tråkiga stil :(

  9. Sanna skriver:

    Hanna hjääääälp!!! Jag har lyckats få ett *vuxet* jobb (inkl eget kontor???) med start i vår. Jag behöver hjälp i kläddjungeln! Alltså vad har man på sig som vuxen och seriös? Och utan att va tråkig? Känner mig så förvirrad inför detta och vem är då bättre att fråga än master HP? Ingen. Snälla hjälp!

  10. KRISTINA skriver:

    Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: {drogunduspellcaster@gmail.com}
    1. Ta med din pojkvän tillbaka
    2. Ta med din man tillbaka
    3. Ta med din fru tillbaka
    4. Ta med din flickvän tillbaka
    5. Vinn lotteri
    6. Främjande på kontor
    7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
    8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
    9. äktenskapsengagemang och så många fler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg