Vecka 3,1

22:35 2018-01-15

Pjuh. Hade 12 timmar i Åre idag för livepod med Halebop och Acast. Drack 40 öl och hade jättekul med Martin!! Men nu är det ny jobbvecka och plötsligt dags tisdag fast det känns som om det borde vara måndag?

Aja, kul vecka men med masssssssa möten *tar på mig kavajen* och jöbb, men känns ju kul nu när vi sitter på Nexiko. Trivs svinbra hittills? Svinkul!!!!


TISDAG
Ska träffa två tjejer som driver Klassikern och snacka lite om jag kan låna utrustning av dem inför tjejvasan och ifall vi kan ha utbyte av varandra på några andra ROLIGA sätt. Är förresten röv-nervös inför tjejvasan, men det är sen gammalt.

ONSDAG
Inspelning med Benjamin Ingrosso(!) hela dagen.

TORSDAG
Inleder morgonen med min pt Ullis för första gången sen innan jul. Tvingar hon mig att göra burpees igen är risken att jag aldrig kommer träna igen rätt stor :-))))

Ska prova glasögon efter jobbet om nån ville veta. ÄR JU SOM BEKANT BLIND.

FREDAG
Inget *längtar*.

LÖRDAG
P3 Guld!!! Åker på morgonen och kommer förmodligen vara naken eftersom jag inte hittat något att ha på mig. Kan någon bara SKICKA något som passar?

SÖNDAG
Bakis som ett ägg. Kommer hem till Stockholm igen runt två och har smart nog bokat skridsko-dejt med ett gäng klockan 19:30.

4 kommentarer | “Vecka 3,1”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lovisa skriver:

    Hanna! Har sett att du ibland tipsar om outfits och jag behöver hjälp! Jag ska på min första konsert ever och undrar vad man för skjutsingen har på sig. Vill ju vara stylish men klär man upp sig? Vardagskläder? Ingen aning!

    1. Emma skriver:

      Gullig ❤️

  2. B skriver:

    Är ni nöjda med ert elfa system? Funtar själv på att sätta upp ett 🤔

  3. Emma skriver:

    Åh men du behöver verkligen inte vara nervös inför tjejvasan! Jag har åkt kortvasan, som är exakt samma, fast jag fick ha med pappa, fem gånger nu och gillar inte ens att åka skidor (!) men det är så mysigt och härlig stämning, alla är trevliga och man kan småprata medan man åker, och tre mil är inte så jobbigt som man tror, se det som en härlig dag att ”göra en utflykt” så kommer det gå kanon!! Klarade du av att tävla hästhoppning i Globen klarar du definitivt tjejvasan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg