Det tänker jag på nu

21:17 2018-02-21

”Ska livet vara såhär?” Kanske mänsklighetens vanligaste tanke inbillar jag mig (på olika nivåer förstås) men senaste året har den blivit mer intensiv. Tänker mycket på jobb vs fritid. Vad som är viktigt, vad jag vill och vart jag ska. Plötsligt har den här känslan av att bara *go with the flow* bytts ut till en känsla av att tiden är knapp och att jag själv måste börja ta aktiva beslut för att skapa den framtid jag vill ha där jag vill ha den. Men å andra sidan: hur ser den framtiden ut?

”Tänk att Rihanna är 88:a!” kom på det igår då hon fyllde år. Blev så glad av den insikten? Liksom att hur gammal man än blir så är man fan i mig aldrig äldre än Rihanna.

”Var ska jag ha min 30-årsfest?” Fick ju för mig i somras att det skulle bli en stor maskerad men börjar fan tveka på den idén nu. Är ju kul i ca 2 sekunder och sen sitter man där i sina dräkter och bah ”he he he heeeeeeee :-)))”. Men lokal måste jag hitta! För typ 70 personer. Antingen egen bar/klubb/ställe som har öppet till 03 eller hyra egen lokal och ha egen sprrrrrit.

”Har jag ont i halsen?” Aldrig varit med om liknande hypokondri nu innan tjejvasan. Sväljer hårt, tar tempen, kollar på mitt bajs, petar i öronen… Det ÄR något knas med kroppen, det är typ öronen som känns men det kan eventuellt också bara vara nervositet?

”Saknar mamma och pappa” Ja usch va man gör det. Många stunder nu då jag bara vill åka hem och vara med dem, varför jag inte gör det??? FÖR ATT JAG INTE HAR EN ENDA LEDIG STUND JUST NU.

9 kommentarer | “Det tänker jag på nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Veronica skriver:

    Det hör till att bli inbillningssjuk inför ett lopp, blir det inför varje mara!
    Jag får på riktigt ont i halsen, framkallar det liksom utan att vara sjuk egentligen…

    Lycka till och ha kul!!!

  2. Sara skriver:

    Hanna! Behöver hjälp. Ska börja ett nytt jobb, helt nytt, inget område jag har någon erfarenhet av och är så sjukt nervös. Det är egentligen inget jobb jag drömmer om men det känns ändå kul med något nytt men samtidigt så jobbigt då det är så lätt att alltid göra det man gjort. Jag känner lite som dig, är det här allt? Är detta livet? Hur peppar man sig på bästa sätt???

  3. Amanda skriver:

    Tänker också på jobb vs fritid. Är det verkligen meningen att man ska va ledig TVÅ dagar i veckan??? Det är så sjukt lite! Och på dom två dagarna ska man hinnna göra allting man inte hinner med när man jobbar t.ex. tvätta, städa osv. Fy va deppig jag blir av tanken att man bara är ledig två ynka dagar i veckan

  4. hanna skriver:

    Rimligheten i att jag börja grina av sista stycket?! Men längtar så himla mycket hem till hemstaden och mammi och pappi. Vill sitta i soffan och titta på på spåret och mamma pillar mig i håret med ena handen och hetsäter popcorn med den andra. Åh.

  5. Anna skriver:

    Du verkar alltid ha så roliga födelsedagsfester Hanna! Har du nåt framgångskoncept att bjuda på till en som ska fira sin 29-årsdag nästa helg och känner sig lite ringrostig på hemmafestfixarfronten? :)

  6. Julia skriver:

    FRÅGORNA om livet alltså. Tycker ingen skriver om det som du. Kan ju inte bara vara så att du är den enda i bloggvärlden som tänker på det.. Jaja, jag tror vi tjejer är mer analytiska (obs ej medfött såklart utan vi bara tilldelas den egenskapen osv) och det kan medföra en del jobbiga känslor som de du beskriver ovan. MEN, det är också bra för att genom analys så kommer vi ju ändå närmare vad vi vill göra/mår bra av! Jag känner det som att män mer är nöjda och goes with the river yadayada men sen när de blir typ 50 får de världens livskris. Lite analys innan det kan säkert vara bra <3 Jag brukar ibland skriva ner vad som funkar i livet och vad jag har och så, får mig i alla fall lite lugnare.
    Okej, inte som att du bad om råd eller nått. Du fick bara min analys gratis :-)

  7. Carro skriver:

    Så fint läppstift!! Vad heter det, märke?
    Det kommer att gå grymt på Tjejvasan!

  8. Ellen skriver:

    Jo, temafest är ju skitkul!! Kör på det vetja :) Man kan också ha lite mer ”fritt” tema så får folk själva välja hur hårt de går in för det. Exempel ha en bokstav som tema typ H för Hanna, bara litet förslag. Så kan du klä ut dig till typ Hö eller Häst?? Tihi.

  9. Anna skriver:

    Ska berätta en hemlis: festen blir kul oavsett hur du gör ;) Samlar man sina vänner på ett ställe så blir det alltid kul. Och det är inte ditt ansvar att festen blir kul det är allas ansvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla