V 8.

10:18 2018-02-19

Uh. Är fortfarande bakis. Skulle vilja springa 4 mil och ta en dusch som duschar mig inifrån typ. Riktigt skör nu såhär dag två.

Drömde jättemycket mardrömmar om tjejvasan på lördag och känner att jag verkligen inte är tillräckligt förberedd. Är så jävla rädd att bli sjuk också. Känner liiiite kli i halsen och är i detta nu livrädd för att det ska bryta ut.

Röv.

MÅNDAG
Spela in pod. Städa hela lägenheten. Kurera mig. Äta svinnyttig mat.

TISDAG
Inspelning hela dagen. Träna med PT-ullis på kvällen (om jag inte blivit sjuk)

ONSDAG
Har nån idé om att åka 5 km längd på Gärdet på morgonen. Sen jöbb.

TORSDAG
Morgonyoga. Jöbb. Ska dj:a på Obaren på kvällen (utan alkohol förstås). Men kom dit!

FREDAG
Ska till frisör-Hillewi på morgonen. Sidekick i PP3 hela dagen (lyssna 13-16 i P3). Gå och lägga mig innan nio.

LÖRDAG
Kl 05:00 åker vi mot Mora. Starttid 09:30.

SÖNDAG
Zzzzzzzzzzzz.

7 kommentarer | “V 8.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. morakullan skriver:

    Tror tjejvasan kommer gå bra för dig, man får massa fika på vägen ju!
    Men! Om ni ska åka bil till Mora så kan jag varna om att under vasaloppsveckan kan det ta typ en halvtimme att bara åka genom ”stan” i Mora pga. sjukt mycket trafik!

  2. Sofia skriver:

    Åh känner igen mig så mycket!! Ska också åka tjejvasan och är så rädd för att bli sjuk att jag inbillat mig sjuk… alla hostande människor på jobbet skrämmer livet ur mig

    1. Hanapee skriver:

      Ja mig med! Klias JÄTTEMYCKET i halsen nu. RÖööööööööööv.

  3. Klara skriver:

    Var inte rädd för Vasan, det kommer gå superbra! Tre mil känns kanske långt men är inte på något sätt döden, du kommer att fixa dem på ren vilja utan några större problem! Lovar!

    Mvh killtyckare/peppare som har aldrig själv åkt Vasaloppet och därför verkligen inte borde uttala sig, men tänker att det ”är bar å åk” och tugga sig framåt hehehe

  4. Milla skriver:

    Blir också väldigt stressad av restiden till Mora om det är i bil :/ Det âr extrema köer. Både bilkö, kö där man går, kö till nummerlappsutdelning, kö in i startfält…

  5. Gabriella skriver:

    Åkte kortvasan för ett par år sen och alltså STÄMNINGEN gjorde ju att en ej ens reflekterade över att det var jobbigt! Är ju ett jäkla drag, folk som står längs spåret med sånna bjällror och skriker HEPP HEPP, och sen helt plötsligt stod det nått liveband där ute i skogen haha! Superkul upplevelse och det kommer gå svinbra för dig! DOCK drabbades jag av skavsår cirka 9 km in, så mitt tips är att ha vältejpade hälar redan innan så slipper du stå och knö på compeed mitt i spåret och bli pååkt av diverse aggressiva medelåldersmän (true story)

  6. Anna skriver:

    Nu måste jag tipsa!
    Jag har åkt tjejvasan och tyckte att det var skitkul! Lite jobbigt obviously (underlaget kan ju vara ”sådär”) men nästan bara kul!
    Mitt bästa tips är iaf hur en tänker. Känns inte som nåt nytt men det är verkligen så sjukt tydligt. Jag gjorde i princip high five/jublade lite tyst för mig själv för varje km – OCH – det här kan låta sjukt, men jag låtsades som att jag bara tog energi från ena benet de första 15km. Sen när hälften var åkt så tänkte jag ”ha!, och jag som har lika mycket kvar att ge i andra benet!”.
    Fattar att det kanske låter supertöntigt men det funkade så sjukt bra för mig!
    Hoppas att du kommer gilla’t! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg