V 9.

07:00 2018-02-26

En lite lugnare vecka än förra, eller alltså, har något att göra v a r j e kväll men det är bara härliga middagar, mmmmm.

Förhoppningsvis ska min hypokondri gå över lite den här veckan då jag inte behöver oroa mig för något lopp. Men fan, känner mig fortfarande så otroligt livrädd för andra sjuka? Liksom ”gömmer mig” när jag hör någon hostar.

*backar sakta och tömmer en flaska handsprit över huvudet*

Men hur ser veckan ut då? Ja, förutom heltidsjobb vareeeeeviga dag, såhär:


MÅNDAG

Spela in pod. Ska redogöra för varje detalj från Tjejvasan. LOVAR att det blir kul pga det som skedde inuti mitt huvud under loppet var mycket märkliga saker.


TISDAG

Hälsa på min mammalediga projektledare och kompis My! Har inte träffat hennes ”skrot” som fortfarande inte har något namn. Ska försöka påverka lite där. Vad sägs om… att heta… KUVERT?

ONSDAG
Morgonträning! Och aw + middag med Emelie och Anton x2.


TORSDAG

Kick off med våra praktikanter på kvällen.


FREDAG

Middag med Linso och Johanna hemma hos Linso där jag är ca två gånger per år. Tvingar alltid folk hem till mig, så det ska bli RIKTIGT spännande att befinna sig utanför tullarna……. skall man bära liten skyddsväst tro??

Skoja, bli inte provocerade nu


LÖRDAG

Kusinträff!!!! Haha JAG har dragit ihop denna lilla tillställning! Jag har sju stycken kusiner jag otroligt sällan träffar men tycker himla mycket om – dessutom har vår mormor och morfar blivit sjuka och har inte lång tid kvar nu och då drabbades jag av nån slags ”måste samla släkten” -känsla och har alltså dragit ihop denna lilla träff under lördagen


SÖNDAG

Åka skidor i Hellas tänkte jag. Men huuur tar man sig dit?!

9 kommentarer | “V 9.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maria skriver:

    Med buss 401 från Slussen! Tar typ en kvart till Hellasgården!

    1. Hanapee skriver:

      TACK

  2. S skriver:

    haha äkta innerstadsbo :( hellas är typ 10 min från slussen. finns underbart isvak + bastu där för typ 40 spänn. renar själen och ångesten. minus är att det är massa nakna män som ska hoppa ner i vattnet med snoppen i vädret

  3. Ellen skriver:

    Master! Jag ska på weekend till Nice om en månad, och har klädkris! Vad skulle du haft på dig? Det kommer nog vara 12 grader, så det är ju något slags mellanväder, inte kallt, inte varmt. Tänker att det här är något som du har koll på ;) puss

  4. Micaela skriver:

    Sjukt bra namn ju? Tänker att man uttalar det med betoning på U, typ som Hubert? Fast Kuvert? Ju fler gånger jag säger det desto finare blir det, hahah

    1. Hanapee skriver:

      Hahahaha dör

    2. Elsa skriver:

      hahaha jaa, sjukt bra uttal!

  5. Elsa skriver:

    ska bli SÅ kul att höra vad som försiggick i ditt huvud under tjejvasan!

  6. Sofie skriver:

    Gillar verkligen dina veckouppdateringar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla