Att ha fans

14:55 2018-03-20

Julia: Men alltså kan du inte skriva lite om kommentarer och läsar och tjohejs :) ? Är det jobbigt att ha fans liksom? (Alltså orkar ej töntig fråga men UNDRAR). Kommenterar typ ofta dina stories och du svarar ju sjukt ofta (så kul!) men alltså tröttnar du? Har du stammisar som kommenterar?

Hanna svarar:
KUL fråga Julia! Korta svaret är såklart: nej det är inte jobbigt.

Helt ärligt så är det verkligen 99,9% svinkul att ha folk som följer mig och vill ta del av det jag gör. Sen jag började göra mycket tv för yngre personer har det de senaste två åren börjat komma fram mycket barn, vilket är en helt annan sak än när ni som läser bloggen eller lyssnar på podden kommer fram. Barn är ju liksom… filterlösa på ett annat sätt; de tittar helt ogenerat, följer efter en, viskar högt till sina kompisar eller skriker rakt ut.

Senast nu när jag åkte hem från Åre och stannade på en liten mack var det tre tjejer i 11-årsåldern som blev hysteriska, då får man plötsligt känna sig lite som Justin Bieber – vilket jag tack och lov inte är(NÄHÄ!!!) och det är väl säkert anledningen bakom varför jag bara tycker det är roligt. Jag menar; SÅ igenkänd är jag ju inte. Knappt någon över 45 vet vem jag är.

Den enda gången det har varit jobbigt har det mest handlat om fulla personer som inte vet gränser etc. eller om jag mått psykiskt dåligt och inte kunnat bjuda på mig själv när det förväntats av mig.

Och ja; jag svarar typ på alla DM på insta och flera av er känner jag igen (som dig Julia! Såg din mejl i kommentarerna och har koll) och tycker det är 100 procent mysigt att snacka med er och hålla kontakten.

Det är ju trots allt tack vare er jag ”HÅLLER PÅ”.

10 kommentarer | “Att ha fans”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. elsa skriver:

    nu kommer jag våga kommentera mer på dina instastories :)

  2. Linnea skriver:

    Confession time!

    Innan jag började lyssna på podden så tänkte jag typ ”aaa Hanna är kul men ibland så KLAFFAR vi inte” (sjukt skumt att säga till någon man inte känner men wtf följt dig sen du jobbade med kebab!). Sen kom podden. Poddarnas podd. Min ENDA anldning att gå upp på tisdagar (för det är väl då ni sänder?) är duuuuuuu. Er podd är den absolut bästa, just för att ni inte har något filter, skrattar åt saker som kanske folk inte uppskattar och PLZ mer anekdoter om din barndom!!! Dör av skratt varje gång du berättar något ”pinsamt” från typ mellanstadiet.

    Jag ska bara orka lyfta röven och gå på en livepodd, så se till att ha många innan den här gamla tanten (25 år… ålderskris) klappar ihop totalt och vågar inte besöka pga alla coola som är där. Mvh rikstönt!

    Känns dessutom nödvändigt att säga LOVE YOU, vill bli din bästis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Isblomma skriver:

    Tack til Julia för bra fråga! Och för et fint svar Hanna ❤ jag vågar som oftast inte skriva på typ Instagram pga starstruck tönt, men så fint at det endå är något som gör dig glad! Man tycker jo liksom att man känner dig lite efter å ha följt dig så lenge, även fast du inte vet lika mycket om oss som läser/lyssnar. Tack för att du håller på!

  4. Malin skriver:

    Jag blev blockad från att DM efter mitt senaste. :(( men det kanske jag förtjänade hihihi 😅
    Obs tyckte inte jag skrev nåt konstigt och det är helt ditt val Hanna vilka som ska få skriva 👋🏼

    1. sofia skriver:

      gu undrar så mkt va du skrev!!!

    2. Hanapee skriver:

      VA?!? Har inte blockat nån sen 2014 typ???? Vad heter du på insta?

      1. Malin skriver:

        Haha jag blev också förvånad, men har märkt att funktionen har försvunnit från andra konton också. Tex morgonpassets. Så det kanske är en bugg eller så på min insta…
        Hanna la upp en story där hon skrev ”hur ska jag få tag på vip-biljetter till beyonce” varpå jag möjligen lite drygt svarade ”köp dom? :)” men sen ångrade mig för att det finns så många bloggare och influensers som får ALLT gratis och ba oops, skrev det sen. Men tänkte om du, hanna, tyckte jag var dryg och ba vill inte ha mer kommentarer av henne tack. Aja det var ju en ganska lite grej men för en som lider av *alla måste gilla mig syndrom* och samtidigt gillar att va skojdryg blir det problematiskt….

        1. Hanapee skriver:

          Hahahaha HAR ABSOLUT inte blockat dig för det!!!!! Såklart!!! Kan du inte se min profil? Däremot har jag stängt av DM-funktionen just nu pga stressigt på jobbet. Så INGEN kan svara på mina händelser

          1. Malin skriver:

            Känner mig som en n00b på insta nu. Sorry för dramat, är ej blockad 😅

  5. Sanna skriver:

    Så kul att läsa om dina tankar kring detta! Och tycker det är så fint att du har lite koll på dina läsare precis som vi har koll på dig. Blev förresten sjukt taggad på att lyssna på podden nu efter Linneas post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg