Master svarar: klubba i Stockholm

09:50 2018-03-23

Amanda: Master! Viktig fråga!
Mina tjejkompisar kommer till Stockholm i helgen och vill gå ut och danza! Var gör man det i den här stan om man vill vara på nåt fränit ställe som man också kommer in på? Var hänger coolisar som du liksom?

Mvh en som bara hänger på hak.

 

Master svarar: Vet du att jag nu RÖS över hela kroppen av mys- och kulkänslor när du skrev tjejkompisar och dansa i samma mening. Lät så jävla underbart bara och jag började sakna mina tjejpolare. Okej, såhär; jag är inte alls någon klubbig tuff person utan mer kanske just a girl liking to go out and dance with her friends. Och här är mina tips:

-Under bron. Stökigt och folkligt. Typ lite samma klientel som Trädgården på sommarn, fast lite svettigare. Jag tycker att lokalen är lite ångest ibland men det kan ha att göra med mina otroliga fyllor som utspelat sig här. Är ni i tid här så kommer ni komma in. Dock inga coolingar som ni kommer *känna igen* här om det är det ni är ute efter? Desto mer sympatiska personer dock.

-Moon hotel. Gömd rätt osympatisk klubb ovanför Solidaritet som jag har haft kul på. Litet dansgolv och housig musik men garanterat coola i lokalen. Men kanske svårt att komma in här tror jag??? Måste ev ha lista.

-Mono (i Nosh and Chows lokaler). Gå in genom dörrn och sen mot trappan uppåt så hittar ni. Här hade jag kul ett par gånger i somras pga stor innergård och bra dj:s, dock vet jag inte om det är så ”dansant” nu på vintern? De har inget riktigt dansgolv på det sättet, mer bara *bra drag*. Om ni inte kommer förbi vakten i trappen kan ni säga ”Johan Bladh” det brukar jag göra (undrar hur länge det här får stå här innan han ser och blir arg på mig).

-Spy bar. Haft kul här 8/10 gånger pga roligt folk, kula dansgolv och druckit shots. Meeeen det är ju dyrt och pissmycket folk på helgerna, så se till att va där i tid och smussla in en plunta i strumpan (skoja………kanske).

-Slakthuset. Det här är kanske vinnaren för er trots allt? Kolla bara upp va de har för spelningar innan ni ska dit. Haft 2/2 svinroliga kvällar här. Kanske inte så mycket *kända coolingar* här, men å andra sidan desto fler *riktiga coolingar*. Mycket snygga killar tbh???? Om ni skulle va intresserade av sånna. Men allt hänger såklart på vilka dj:s det är som spelar. Finns olika ”avdelningar” ni kan hänga på här och liksom gå runt och dansa i hela lokalen. Nu medan jag skriver känner jag: GÅ HIT!

-Natten! Världens roligaste klubb på Nobelberget med ett gigantikt dansgolv med folk 22-32 som skrålar med i ballader som alla kan. Finns också ett bra *kommersiellt hiphop* -golv där också! Haft OTROLIGT kul där. Dock kör ju dem bara lite då och då och inte i helgen. Nästa gång är på sista april, se till att knipa biljetter och få hit ditt tjejgäng då!

Åh. Nu spratt det i Päschons dans-tå, får man följa med tro?

12 kommentarer | “Master svarar: klubba i Stockholm”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A skriver:

    Hej master! Var brukar du gå och göra dina naglar

  2. Saga skriver:

    Rekommenderar även klubb Backdoor för den som tycker om att fuldansa till schlager!!

  3. Maria skriver:

    Fasching för soul å funk, sen har Södra teater bra klubbar tycker jag!

  4. anonym skriver:

    Ååå Hanna kan inte du ge relationsråd? Förstår om det kanske är privat för dig att resonera kring din egen relation men jag chansar och frågar :) Jag och min sambo har varit tillsammans sedan jag var 18, han är några år äldre och har haft en lång relation innan mig. Han är dock min första partner. Vi har varit tillsammans i 5 år nu och börjar gå i tankar om att köpa bostad, jag är typ LITE sugen på barn inom en överskådlig framtid etc. Kan dock inte skaka av mig känslan av att det är osannolikt att det kommer vara vi ”för alltid” – eftersom han är min första partner. Samtidigt är han ju den bästa jag vet, han har funnits vid min sida när jag mått piss under en längre period och vi har roligt tillsammans. Ni har ju också varit tillsammans sjukt länge (du kanske haft någon relation innan) men… Har du någonsin tänkt som jag? Att det är typ orimligt att det kommer hålla ändå? De flesta i vuxen ålder har ju haft fler förhållanden än ett och det måste väl finnas en orsak till det. Eller kan man bara ha sån sjuk tur att man träffar rätt direkt?

    1. Lina skriver:

      Är inte Hanna (tyvärr! 😜) men kan ge ett perspektiv på din fråga. Jag och min man är varandras första seriösa långa förhållande. Vi blev tillsammans när vi var 19 och är nu 34. Så det kan hålla, även om det är lite ovanligare. Har haft liknande tankar som du, är man konstig liksom? Folk reagerar ofta (positivt) på hur länge vi varit ihop med tanke på vår ålder. Om allt känns rätt, ni älskar varandra osv behöver du inte tveka endast för att han är din första partner. ❤️

    2. Elli skriver:

      Är inte heller Hanna, tyvärr!

      Jag och min sambo har också varit tillsammans sen vi var 19 och 21. Vi har båda haft förhållande innan men då var vi ju BARN tycker jag.

      Vi är nu iaf 30 och 32, har en 7 månaders bebis, har två bostadsrätter i bagaget som vi totalrenoverat tillsammans och still going strong ❤️

    3. Sophie skriver:

      Kände också för att svara på din fråga även om jag inte är Hanna 😋

      Jag var tillsammans med mitt ex från att jag var 18 och gjorde slut nu i somras, när jag var 26. Vi var alltså tillsammans i 8 år. Jag hade samma fundering som du under vårt förhållande och spec sista åren när man började fundera mer på att skaffa barn och allt det där.. ”Är det ens realistiskt att tänka att vi ska hålla ihop hela livet? ”

      Jag tror att om man älskar varandra och har det fint ihop så kan det hålla hur länge som helst! Men, vill man det? Det är väl det som är svaret i slutändan. Vill man vara med en person för resten av sitt liv? Eller vill man uppleva olika relationer, bli förälskad på nytt, lära känna sig själv och ens behov på nya sätt.. Jag tror att det i slutändan handlar om man nöjer sig eller inte. Jag tror inte det bara finns en rätt person eller ett rätt liv för en.

  5. Johanna skriver:

    HannaP I need help! Ska på 25-års fest på fredag och har inget att ha på mig :’-( Vi är ett stort gäng som ska äta på resturang och sen klubba och jag tänker mig klänning/kjol eller en jävligt fancy topp (haha i princip vad som helst då). De förstnämnda måste gå till minst knäna. Jag vill känna mig cool men samtidigt ”finklädd” och jag hittar verkligen inget… Du är bäst! Kram

    1. Emma skriver:

      Är visserligen ingen *modeguru* likt Hanna men har svaret på din fråga: jumpsuit!! Med klackar och stora örhängen känner man sig cool och vass plus att man slipper fundera på vad som är för kort/långt.

      Ex denna från hm:
      http://m2.hm.com/m/sv_se/productpage.0611815001.html

  6. Anna skriver:

    Gå till Olssons skor! Kanske inte så ”klubbigt”, men avslappnad stämning och bra blandning på låtar man kan dansa loss till. OBS Tramsfrans har synts till där flertal gånger :D :D

    1. Andy skriver:

      Åhhh Olssons skor… Har i och för sig bara varit där en gång men satan så det dansades. Mkt bra tips tycker jag!

  7. Maja skriver:

    Flora Wiström har gjort massa ”Stockholms-guider”, hon har säkert tipsat om dansställen någon gång. Googla på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp