V. 17

15:06 2018-04-23

Lite ångestvecka den här veckan. ”Nemen! Varför då älskade master? Hur kan vi hjälpa dig?” frågar ni ömkande i kör och tittar upp mot mig. Jo, dels för att jag lider ju av nån slags vårdepp varje år (orkar knappt gå in på detta tbh) men också för att vi ska skapa ett nytt program denna vecka vilket är stressigt (men såklart jättekul) …men framförallt för att jag i helgen råkade se att jag inte har en enda oplanerad helg fram till den sista juni.

 

MÅNDAG
Spela in pod. Hämta min cykel som jag lämnade vid Odenplan i lördags. Kommer bajsa mig själv i munnen om den är stulen!!! Snälla cykelgud låt den stå oskadd.

TISDAG
Jöbbe jöbbe jö-ö-bbe. Har en idé om att träna efter jöbbet här, har ju dock blivit spärrad från Friskisbokningen eftersom jag alltid missar pass. Oups. Är det någon som vet hur man låser upp spärren online? 8-)

ONSDAG
Fixa sista grejerna inför vår nya livesändning på torsdagen. Här får jag också lön och tror att jag ska köpa den här superfina merinojackan från Arket då:

TORSDAG
Vårt nya program går live på SVTplay klockan 19.00. Jag är producent!

FREDAG
Åker till Åre med tåget klockan 07:50!!!!!! ÅRE SESSION TJALALALALALALALA *häller en fatöl över mig själv och fistpumpar*.

LÖRDAG
Åre session! Jag dj:ar på 720 uppe i backen mellan kl 12 och 13:15. Senare på torget kl 15.00 kör jag och Martin livepod! Ni måste lyssna!

SÖNDAG
Hantera en baksmälla.

3 kommentarer | “V. 17”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elin skriver:

    Min nästa oplanerade helg är sista helgen i juli. Även fast mycket av det som är planerat är kul så får jag hjärtklappning av att tänka på det. Så förstår din ångest

    1. Hanapee skriver:

      Vi ska klara det!!!

  2. Nej men säsongsbaserad depression är ju ingen myt!

    Kom ihåg att ta hand om dig lite extra när det är det är så fullbokat framöver. Kram ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg