Midsommar x 2

22:15 2018-06-23

Älskade

Jaha å var ska jag börja det här inlägget? Har ju liksom firat midsommar två gånger på en vecka. Först på vår redaktions sommarfest i onsdags där jag passade på att vara mitt midsomrigaste jag rent klädmässigt men åt tacos. Och så igår då här uppe i Sundsvall där vi körde ”riktiga” midsommar med sill och grejer.

Gemensamt för de båda kvällarna är att jag inte kom i säng innan 04.00 :-)

Har inte tränat på två veckor, har käkat godis till frukost (mmm är iofs det godaste jag vet?), sovit uselt, fått usel hy med massa BLÄMMOR och druckit ungefär 45 liter alkohol. Min kropp och psyke känns… ja sådär.

Men har jag haft kul? JA! Ska vi kolla hur det såg ut? Okej då eftersom ni tjatar så.

I onsdags. Jobbfest med 20 personer som jag tycker så mycket om. Sa det i ett litet ”välkomsttal” till dem – hur sjukt det är att vi aldrig jobbat med någon ”störig jävel” utan att det här är personer som är så grymma på sitt jobb och dessutom jävligt roliga.

Älskar dom här två tjejerna, dom är oersättliga. Älskar också mitt helt felvända ben?????? Fattar inte hur det blev så :-( *felmonterad*

FEST!!!!!!!

Och sen blev det ju ”riktig” midsommar. Underbart. Vill ni se lite bilder därifrån också? Varför förväntar jag mig ett svar medan jag sitter och skriver inlägget?

Me and underbara midsommarhosten Kagart – som alltså har ett underbaaaaaart ställe på Spikarna precis vid havet. Vi drack givetvis aperol och kollade på en bebis och hundvalp som också var med på firandet <3

Del av gänget som snart skulle förkovra sig i femkamp, snaps och sill – och andra saker vi var helt ensamma om att göra denna dag.

USCHÄKTA??? Här var klockan 02:30???? Ja jag är tydligen en sån som fascineras av ljuset på årets ljusaste dag hahaha

03:45 :-)

Här hade vi hittat rökmaskinen och Emelie mådde kanon

Avslutar med en bild från båttur dagen efter! Alltså idag.

Nu förlorade precis Sverige matchen så nu var det bu-rop här i stugan. Förlåt men jag har aldrig brytt mig så lite om en sport som jag gör om fotboll? Och då gillar jag ju ändå att kolla sport RÄTT mycket. Men det bästa? Jo, att Anton inte heller är ett superfan av fotboll! Otroligt. Har inte varit vm hemma hos oss…

…till skillnad från precis överallt där folk kan typ skippa jobbet för att kolla på obetydliga matcher? AJA MAN HAR VÄL SINA PRIORITERINGAR.

Oj vilket spretigt inlägg. Lika obalanserat som mig.

Hoppas ni hade en fin midsommar, puss puss

7 kommentarer | “Midsommar x 2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Conny skriver:

  Ni verkar ju haft det hur bra som helst. En riktig midsommar innehåller ju också skålformade våfflor gräddade på ett lite roligare sätt. Champion – känsla! CHVS100, så enkel att använda. Och gott att ta fram, med goda tillbehör, sylt och grädde. Då kan man klara av att Sverige ”dyker” mot Tyskland i fotbolls-VM 2018 eller hur?

  1. HISINGEN i mitt hjärta skriver:

   Vafan svamlar du om, Conny?

 2. Fanny skriver:

  Älskar sådana här inlägg!!
  Fråga till dig eller fellow läsare. Har du några tips på byxa som passar nu på sommaren men när man ändå behöver vara välklädd? sen om nån annan kortis som läser och har tips på var man hittar bra för byxor oss som inte har två meter långa ben så vore det toppen. mvh tjej med taxben :-)

 3. Jojo skriver:

  Modemaster I need your help!! Ska på två bröllop i sommar (båda nära polare!). Det ena är ett klassiskt bröllis med dresscode ”kavaj”. Här vill jag inte ha någon vän sommarklänning och se ut som en älva… vill va *cool* och HET. Heh. Det andra bröllopet har typ klädkod more is more. Blir ej förvånad om brudgummarna avslutar kvällen i läderspeedos och kroppsglitter. Även här vill jag va cool och het men typ next level??! Varför inte porra till det på bröllop om man får chansen tänker jag? Men jag vet fan inte vad jag ska ha på mig, plz hjälp en tjej i nöd. xoxo

 4. Josefine skriver:

  Wow, skorna på bild 2 😍 var hittar man dem?

  1. Hanapee skriver:

   Superga

 5. Bea skriver:

  Vart kommer den vita klänningen med svarta prickar ifrån? Så fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG