Första gången i våtdräkt

10:57 2018-07-04

Tjolahopp?

På söndag simmar jag Vansbrosimmet, alltså 1 kilometersloppet. Det är tredje grejen i min tjejklassiker och kanske den ”gren” jag har absolut sämst koll på. Alltså, kan ju simma men kan absolut inte göra det snabbt och har aldrig hållit på med det som nån slags motionsform. Dels för att jag blir så jävla äcklad av typ hår och plåster i vatten men också för att jag en period i mitt liv fick svamp så fort jag närmade mig en bikinitrosa.

Inför loppet har jag tränat en gång. Och det var igår. Första gången i våtdräkt och badmössa. Riktigt stark upplevelse faktiskt.

”Stå som en groda” sa underbara PT-Ullis som skulle hjälpa mig med simtekniken. Så det gjorde jag. Rätt likt ändå??? KVACK KVACK!!!!!! (hög standard på skämten nu)

Ah! Ännu en sport man briljerar i utseendemässigt! Får se vad det blir för otroliga bilder från detta lopp. Kanske kan det slå Tjejvasans tandlösa sprintbilder? Den som lever får se! Som de alltid sa när man ”ringde hem” och ville låna pengar i Backpacker-spelet.

Och så guppade jag iväg. Var en härlig känsla med våtdräkten på, man frös liksom inte och kände sig skyddad från eventuella plåster, människohår och lik. Har ju kommit på att jag faktiskt gillar att bada rätt mycket? Är inte livrädd för vatten och tycker att alltid går att ”slappna av” bara man får ligga lite på rygg.

Så det planerar jag att göra under loppet. Kommer väl kanske ta en timme??? Men jaja nu släpper vi prestationerna och fokuserar på att bara genomföra på lust.

Det är ju liksom mitt nya.

13 kommentarer | “Första gången i våtdräkt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. lisa skriver:

    Meeen, tänk på att simma snabbt så du inte hamnar i allas kissflöde. Simma först hehe. Äh kanske ingen som kissar 😬

    1. Hanapee skriver:

      TACK……..

      1. lisa skriver:

        😘

    2. Anna skriver:

      Eller så simmar du SJUKT LÅNGSAMT så att du hamnar låååångt bakom och allt eventuellt kiss har försvunnit!

  2. Anna skriver:

    Heja dig! Glöm inte att du är iaf bättre än de som inte simmar över huvudtaget. Klyschigt, men sant!

  3. Hanna skriver:

    Först tänkte jag ”äh 1km, inte så långt?” Sen kom jag på att en sån simbassäng-sträcka är 25m och jag pallar typ 4 sånna innan jag kippar (säger en kippar??) efter luft:((((. Så JÄVLIGT starkt att ta dig igenom 1km, u go master.

  4. lina skriver:

    backpacker-spelet!!!! säger ofta ”den som lever får se” p.g.a det??? SJUKT (eller inte alls….) att någon annan har samma upplevelse. När jag spelat det tillräckligt många gånger började jag spela på norska istället för att *spica upp det* lite. tror att de sa ”den som lever får se” då också.

  5. Elsa skriver:

    hahaha backpacker-spelet! hade glömt att de sa så.

  6. Mli skriver:

    Vill så gärna se bilderna från Vätternrundan 🚴‍♀️

  7. Johanna skriver:

    coolt, lycka till :)

  8. Anna skriver:

    Backpacker!!!!! <3
    Tyckte alltid de kändes så grovt passivt aggressiva i de där kommentarerna när man ringde hem?! Nu måste jag googla ”spela backpacker 2018”, kram och lycka till med simmet!

  9. Sonia skriver:

    Heja heja! Vilken tid ska du simma? Är själv i Vansbro och kan heja på!

  10. Johanna Nyren skriver:

    Fick inspo av dig och anmälde mig igår till en tjejklassiker. Är svinnervös redan men också taggad. Vill liksom bara ÖVERLEVA. Har du prylar du vill bli av med är jag superintresserad! Maila mig om du har något du vill bli av med

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG