Piggare!!

15:40 2018-07-24

HEJ ÄLSKLINGAR

Igårkväll började jag må bättre! Alltså klådan är hemsk men jag började äntligen känna igen mig själv och mitt humör. Inte dåsig och trött längre, utan återigen till STORA känslor upp och ner. Tjoho. Visst är man hellre en stark kännare än avtrubbad??? Jo.

Jag orkade till och med göra denna märkliga ansiktsmin på en bild på väg ner till kvällshäng vid sjön. Mm jag har börjat ha scarf i håret nu, det nya efter hårband.

Kolla vad fint det va!

Idag då? Jo mår ännu bättre. Så pass bra att jag tog bilen till stan för att spela in pod med Martin (den kommer ikväll) och göra naglarna.

Både nedre och övre LEMMAR ”putsade” man till. Ok man känner sig som en så vidrig person som fotar från den här positionen? Sån vidrig priviligerad känsla. Förlåt. Men fötterna blev mycket lena och blanka. Perfekt till syrrans bröllop på lördag då jag som sagt är bruuuudtärna.

Sen tog jag en folkis med brorsan i stan och skrev på talet vi ska leverera på lördag. Blev nog bra, vi båda är ju stora talare…

Puss å hej

3 kommentarer | “Piggare!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Hej ! Och tack för att din blogg är så ärlig, direkt och typ den enda som inte känns liiiite bajsnödig nuförtiden?? Du är BÄST helt enkelt! Puss å kram

    1. Emma skriver:

      Håller otroligt med. Bajsnödigt med över retuscherade bilder och medveten text om typ en lunch.

      Tex Sandra Beijer som skrivit flera inlägg om hur lång tid varje inlägg tar att skriva. Suck! Skriv från hjärtat då så gåre snabbare. Känner att det som just gör en blogg bra- som din Hanna. Är att det liksom inte är en uppstyrd artikel utan mer personligt. Dessutom gillar jag att du ser ut som ” dig själv” på bilder och inte som nämd person som valfri person ur mode/kill-tidning.

  2. emma skriver:

    Bilden fick mig att tänka på tiden då du alltid hade väldigt långa stortår på barfotabilder och hur jag alltid var osäker på om dom var på riktigt??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla