Två outfittor i torpet

18:40 2018-07-10

Jaha!! 28.5 grader ceeeeelsius i Sundsvall idag.

Varit på bryggan med Antons familj hela långa dagen och sagt de berömda orden ”jag bränner mig aldrig i Sverige”. Just nu är mitt ansikte och bröst STRÄVA. Ni vet så man känner sig lite brännskadad? Hemskt. Stackars huden.

Har haft på mig kläder också. Såhär har det sett ut:

Cool på ”bron” som det faktiskt heter. Inte ”trapp” som ni sjuka söderlänningar säger. Byxdräkten är från Zara btw. Skorna med. Glasögonen rayban.

Haha så störig blick??? Men var ”på g” nån annanstans när jag tog den så hann inte fokusera och ge den mer chanser.

Det här är min hemmafruklänning som jag bara har här uppe på sommarn. Går omkring i den och visar röv och tutte lite titt som tätt. Vad den kostade? 39 kronor!!!!! Halva reapriset på bikbok. Otroligt. Nästan som tecknat.

Nu ska jag göra sangria!

Puss och hej

9 kommentarer | “Två outfittor i torpet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Agnes skriver:

  så snygg!

 2. A skriver:

  Brände mig något så jävulskt i söndags, aldrig bränt mig så mkt i Sverige. Hört att de vanar för tunnare ozonlager. Akta lilla huden <3 Var är podden förresten????

 3. Ellen skriver:

  Får alltid semesterfeeling när du är i torpet, även om jag själv sitter på kontorer i 27 graders värme.

 4. Elvira skriver:

  JA! BRON! Sagt bron hela livet, tänker ej sluta nu. Min sambo är från Örebro och tycker jag är dum i huvudet. Nu ska han allt få höra ett och annat.

 5. Sofia skriver:

  Hej! Angående ditt samarbete med kry: jag är intresserad om du har fått inblick i hur det fungerar med de där psykologbesöken? Jag håller med om att det är viktigt att minska vårdköerna, men tror helt ärligt inte att detta är den bästa vägen att gå (speciellt eftersom många som besökt kry ändå får gå till vårdcentralen för att det ”behövs ett fysiskt besök”). Men med psykolog, absolut, om man får ett besök med behandling? Alltså uppföljning etc. eller är det liksom ett samtal och sen får man söka sig vidare? Har ni som samarbetar med dem fått någon inblick i detta. Jag tycker det är lite tråkigt att det är SÅ himla kommersiellt och att ALLA till och med DU (som är den influencer som jag respekterar typ mest) ska samarbeta med dem gör att det känns lite… plastigt. Återkoppla gärna. Kram

  1. Hanapee skriver:

   Hej! Ja jag läste faktiskt på om JUST DET innan samarbetet och JA du får återbesöka samma psykolog flera gånger och alltså köra samma typ av behandling som en psykolog via vårdcentralen erbjuder. Som med all terapi gäller det ju såklart att bygga förtroende.

   Ledsen om du känner att det är ”plastigt” av mig, men vad kan jag säga mer än att jag tycker akut psykologhjälp via telefonen är en bra grej NÄR LÄGET SER UT SOM DET GÖR JUST NU. Och ja, det är ju ett SAMARBETE och jag är ju en nån mån en INFLUENCER som försöker dra in pengar, rent krasst alltså.

   1. Sofia skriver:

    Tack för svar. Menar inget illa, men jag tycker det känns konstigt för en vanlig dödlig att folk drar in pengar på sjukvård, samtidigt som jag tycker det är bra att man låter sånt synas när man väl har stora kanaler. Så jag är splittrad som du märker. Men viktigt ÄR iaf att man tar ansvar för vad man marknadsför och är påläst och det tycker jag att du har gjort, till skillnad från många andra som gjort reklam för samma företag. Men jag kan fortfarande känna att företaget inte känns helt ok just pga denna otroliga marknadsföring…

   2. Sofie skriver:

    Är så trött på dessa samarbeten med kry. Landstiget debiteras 1000-1800 för varje besök på kry. Det kommer urholka vården ännu mer och ger ingen direkt avlastning då kry endast kan ta ”enklare” fall. Dessutom saknar många av läkarna på kry den kompetens en allmänläkare ska ha. I teorin kanske det är bra men det funkar tyvärr inte i praktiken. Mvh jobbar inom vården

 6. Julia skriver:

  Hemmafru-klänning <333 Mamma hade just en sån på sommaren, lite tutte och röv här o där emellanåt haha. Satan vad snögg du var i byxdräkten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp