fredag eftermiddag

14:44 2018-08-17

På jobbe.

Bakom mig ser ni lite klassiska ”affischer” som min kollega Edvin satt upp. Gud vad man älskade affischer som barn? Gå in på Gallerix och bläddra i alla affischerna och peka med sitt kladdiga finger å bah ”den vill jag ha den vill jag inte ha den vill jag ha”, eller köpa tidningen OKEJ och riva ut mitten. Jag älskade affischer såpass mycket att jag tog med mig dem till fjällen och satte upp när vi skulle vara där i typ fyra dagar???

Fredag idag. Ska ordna en liten aw på kontoret och sen raka vägen hemma och dega. Se fyrtioelva avsnitt av Younger kanske? OM jag inte råkar hamna på något roligare dvs. Har svårt att tacka nej till sociala grejer? ”DET KAN JU VA KUL” tänker min hjärna och så ångrar jag mig i alkoholångest klockan 02.

I morrn blir det dock kul. Min chef/kompis My har födelsedagsbrunch och sen ska min bff Johanna ha 30-årsfest!!!! Sick!!! LIT!!!

Igår skulle min farmor fyllt 95 år och jag tänkte på henne hela dagen. Fina farmor vad jag hoppas hon mår bra vart hon än är.

Puss alla

6 kommentarer | “fredag eftermiddag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jenny skriver:

    Min farmor skulle också ha fyllt år igår, 74. Tänkte också en del på henne, men försökte att inte deppa ner mig för mycket. <3

  2. Agnes skriver:

    Hej Hanna!

    Skulle inte du kunna blogga lite om att flytta hemifrån och till en annan stad än sin familj. Jag ska flytta på söndag från en ganska liten stad till Göteborg och har så sjukt grov ångest inför att bo i en annan stad än mina föräldrar och allt jag känner till. Är även yngsta barnet så får dåligt samvete av att lämna dem också. Har alltid längtat till en större stad men hur fan förbereder man sig på det? Hur kände du när du flyttade från Sundsvall och din familj? Är så nervös ://

    PS. ÄLSKAR gott folk!! Så avslappnad stämning och underbara gäster.

    Kram <3

    1. Sara skriver:

      Hej Agnes!! För nästan exakt två år sen flyttade jag låååångt till Göteborg från staden där jag hade min familj och alla mina vänner. Det var skitläskigt! Man har ju till en början ingen riktig trygghet på plats. Men vet du, det löser sig innan man hinner blinka. Jag tror också att det är ganska viktigt att tänka om lite kring relationerna man har i sin hemstad. Ens vänner och familj finns ju fortfarande bara ett samtal bort för att stötta och peppa! Så här två år senare (22 år gammal) ringer jag fortfarande min mamma minst två gånger om dagen (!!). Det går att kombinera det nya, spännande, läskiga med det gamla, trygga och familjära. Alla finns kvar och du kommer aldrig vara ensam. Och välkommen till Göteborg! Här kommer du trivas <3

  3. A skriver:

    Skulle inte du ta det lugnare nu efter semestern? Även om sociala aktiviteter är kul och allt så är det också en stress för lelle hjärnan

    1. Hanapee skriver:

      Sånna här kommentarer är också stress för lelle hjärnan skall jag säga dig!!! Tar det ju extremt mkt lugnare nu.

  4. Amelie skriver:

    Relaterar extremt mkt till att bläddra bland affischerna på Gallerix, fick liksom upp en minnesbild av att jag står där med kompisarna och säger exakt så!!! Det var tider det..Åh andra sidan gör jag likadant på fotografiska nu för tiden, men med mindre kladdigt finger. Kul att man utvecklas ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg