Min 30-årsfest

17:25 2018-09-25

TJOHOooooooooooosan

Tänk att det kunde va så utmattande att fylla 30? Har möjligen åldrats 30 år på att bara 3 dygn. Men det var det värt! Tänkte att jag skulle försöka summera hur kul min 30-årsfest var men det är ju tyvärr omöjligt då jag inte har alla bilder. Men ska vi kanske börja med det viktigaste, min outfit.

Hade en skinnkjol och skinnskjorta i brunt plus vita stövlar – allt från Mango (obs inte sponsrad!!!! men borde fan varit!!!).

Här hade jag iofs klätt av mig skjortan men är seriöst den enda hyfsade bilden jag har på mina kläder.

Lokalen vi var i var en fotostudio på Söder mälarstrand 25 (bredvid Skyddsrummet). Kostade rätt mycket i slutändan men tyckte den var så himla fin och perfekt för typ 60 gäster då man ju vill ha *tomma ytor* utan folk överallt. Eller man och man, JAG vill i alla fall ha det så på fest. Så man liksom når alla.

Två av de viktigaste männen i mitt liv (Anton och farsan) precis innan festligheterna skulle dra igång. Och så urmodern och stamcellen morsan förstås. Iklädd en noga utvald pälskrage. Pyntade lokalen med massa ballonger, klassisk vimpel och en prejektor som spelade upp filmen 13 going 30.

Fick också vääärldens finaste vimpel från mina bästisar med bilder på oss!!!! GRINAR!!!!

Som välkomstdryck blidde det lite goa Perfect day bubbles som FINASTE Eveline och hennes polare Lisen serverade. De var sånna kingar hela kvällen lång.

Hur lyxigt är det att ha en polare som är artist och dessutom en av Sveriges absolut bästa artister? Helt otrolig är hon. För att citera morsan ”hon borde va med i Mello!”. Hahahahhaha <3.

Marlene och hennes gulliga gitarris Adrian körde en massa inövade låtar typ dom första två timmarna på festen. Så otroligt mysigt och fint.

Sen började alltså s p e k t a k l e t. Här hade jag precis fått SEGELFLYGNING av familjen i present och dessutom låg min älskade älskade gossedjur-mus Kalle i en av lådorna. Han var också med i ett quiz som morsfarsan höll under kvällen.

”Vad gjorde Hanna med sitt gossedjur Kalle för att hennes bror inte skulle våga ta Kalle och ”mörda” honom? 1. Fes på honom x. Dränkte honom i bensin 2. Hade honom på snippan”.

Kan ni rätt svar? :-))))

Hur mycket får man älska sina kompisar :-(

Bra blick PÄSCHON!!!! Är ni också imponerade av det här otroliga selfie-ljuset? DÅ har jag ett tips till er: jag hyrde det genom appen HYGGLO (där man lånar grejer från varandra) och sökte på ”billigt fotobås” typ. Hittade länk HÄR.

Denna ljuvliga öl från Innis & Gunn serverades!!!!!!

Och polka-, bubbelgum- och lakritsshots från Minttu dracks i mängder. Bubbelgummen var godast.

Morsan och jag hade förtroliga samtal!!!! Perfekt kväll för sånt

Säkert fler förtroliga samtal som fördes här.

Och här.

Mina fd. kollegor!!!!! Har i 9/10 fall bara jobbat med roliga bra personer???? Kul att få kompisar på det sättet liksom <3 <3 <3 <3

Hade tagit in DJ EKEN men han spelade alldeles för lite Celine Dion tyckte Edvin :-(

Den här bilden med alla GÅÅÅVOR jag fick får avsluta inlägget. Är så fylld med värme och kärlek av alla de här underbara personerna som ville fira mig!!!

Tjoho vad kul det var.

Nu siktar vi på 40-årsfesten.

Nej men gud.

Fick megaångest nu.

Hejdå älskar er

 

 

 

 

 

16 kommentarer | “Min 30-årsfest”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ellen skriver:

  Hipp hurra för dig!!!!
  Kommentaren om 40-årsfest som nästa stora födelsedagskalas gav även mig ålderskris Hoho!

 2. Hanna skriver:

  Luktar lite spons???? Akta dig för bloggbevakning. Lol.

  1. Hanapee skriver:

   hahahha sniff sniff

 3. En annan Ellen skriver:

  Tack för veckans podavsnistt som kändes lite extra mysigt. Precis vad som behövdes idag!
  Ps. Ser alltid fram emot dina myrstegs-stories på insta

 4. Emma skriver:

  Flashback till ”Hanna har haft Kalle på puppan!!” hahaha. Information som min hjärna av oklar anledning har valt att lagra. GRATTIS TILL 30 ÅR HANNA!

  1. Anna skriver:

   Hahaha tänkte exakt samma….ändå glömmer man alltid typ tvättid.. men detta minns man :-):-):-) <3

  2. Klara Rydström skriver:

   Hahaha samma här!! Det och ”trivs bäst i lysrör” (som nåt poddavsnitt hette) är fraser som aldrig kommer lämna mitt huve.

   1. Elin skriver:

    Och köttiga läppar TJOHO! Tänker det orimligt ofta haha!

 5. Elin skriver:

  Hahahaha Kalle på puppan. Jag och min kompis säger alltid ”jag skulle vilja ge ett minus till mig själv…” (fånga duvan- historian) så fort vi får kritik för ngt. Fortfarande en historia vi skrattar HÖGT åt. Er podd är roligast!

 6. Elin skriver:

  Asså får en önska ett inlägg om ALLA presenter?! Känns ändå inte heeelt orimligt att du skulle uppskatta att få visa oss ;)
  Tycker iaf att de hade vart svinkul!

 7. Nathalie skriver:

  Jag vill också ha ett inlägg om alla presenter!! Tycker sånt är så kul och hoppas du vill visa :)
  OCH kan du inte ge lite tips? På typ allt gällande en sån fest haha? Jag ska ha 30årsfest till våren och tar tacksamt emot alla tips för lyckad fest <3

 8. Linnea skriver:

  Lite besviken över att Martin inte kom med på bild..

  1. Reinard Räv skriver:

   Hej Josefin Knave. 👋🏻

   Haha, skoja.

   Alltså på riktigt. Skojade bara.

   😢

 9. F skriver:

  Alltså GUD vilken härlig fest du verkar ha haft!!! Vill också kunna ha en sån grym 30-års fest!!! Men tills dess är det några år kvar men tänkte ändå fråga master (eller fellow läsare som också kanske kan) om tips. Ska ha 24 års fest om några veckor och då jag likt de flesta bor ganska läs väldigt trångt så är planen att börja med hemma fest för att sedan gå ut och dansa. har noll koll på sthlms ute liv så undrar vilka ställen som skulle passa?? Kommer vara typ 10 pers. Och gärna ställen då man liksom kommer in lätt för vore för jävla ovärdigt att ej komma in ens på sin födelsedag :-)))

 10. Kajsa skriver:

  Vad hette lokalen? Fyller 30 år nästa år och är redan stressad över att hitta en bra lokal!

 11. Elin skriver:

  Heter 90% av dina läsare Elin????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG