I’M DONE!

15:07 2018-10-06

HEJ ÄLSKADE

Vad är det här nu då! Ansiktsmask OCH engelsk rubrik! Är nästa Angelica Blick!!!

Just nu känns det som en sten har lyfts från mina axlar. Jag klarade att producera 24 timmars live-tv på svt med knappa 3 timmars sömn emellan mina pass. Vi samlade in en stor slant till Världens barn och dessutom var tittarsiffrorna jättefina.

PJUH

Nu är det lördag. Jag har sovit 8 starka timmar, städat och tvättat hemma och nu lagt en härlig mintdoftande ansiktsmask. Ska snart på stan och lämna igen två skjortor (helt chockad över att jag ORKAR göra det???) samt köpa födelsedagspresent åt min kompis Jacob som har födisfest ikväll.

Men först ska jag laga mat åt Anton och spela Yatzy.

På onsdag åker jag till Toronto och livet känns så jävla härligt igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UPPÅT!!!! POSITIV!!! GLÄDJE!!! SKUTTAR!!!!! TJOHOOOOOOOOoooooooo

Jabadabbadooooooo

Förlåt

 

PS. Ni glömmer väl inte att lyssna på mina intervjuer om moraliska dilemman?! GOTT FOLK heter den och igår kom avsnittet med Peg Parnevik!

 

8 kommentarer | “I’M DONE!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elin skriver:

  Tröjan?! Varifrån?? Fin färg!

  1. Hoho? skriver:

   Svara!!!!!!

   1. Hanapee skriver:

    Men gud ta det lugnt!!!!!! Från Monki

 2. Mellan raderna skriver:

  Härligt att du är så glad trots att du säkert är dödstrött. Grymt jobbat! :) Själv blir jag liksom låg efter stressiga perioder. Även om allt gått super så känner jag mig tom och kan inte njuta av det…

 3. Zäta skriver:

  Ohhh master, ansiktsmask med mint låter härligt! Vad är det för någon? 🧐😍

 4. Sofie skriver:

  Du passar väldigt bra i sådär starkt röd. SNYGG!

 5. Elin skriver:

  Älskar Gott Folk! Ge mig meeeer! 😍😍

 6. Ida skriver:

  Såg din förfrågan på insta. Det sägs ju att fermenterat ska vara toppen för mage och tarm. Det finns ett avsnitt av Meny om det (heter typ tarmbakterier, sändes i slutet av augusti tror jag). Jag gör egen kombucha (lättare än vad det låter!) men kimchi funkar ju också. Tror mycket på aTT äts rätt bakterier för magen. Men så är jag också den som tror mest på placebo i hels världen 🙃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla