Det jag printscreenar

12:17 2018-11-06

Fan vad jag printscreenar grejer. Gör ni också det? Dagarna i ända håller jag in de där små sidoknapparna, printar saker som jag ibland vill lägga upp men känner mig för ”taskig” om jag gör så då skickar jag det vidare till mina närmaste istället.

Men mest är det bara saker som jag vill ”spara” för att det på något sätt kan vara bra att ha? Något fint jag vill ha eller ett *fenomen* jag tänkt på.

Här är några lagom svåra printar från veckorna som gått:

Den här slog mig rakt i magen. Men det är klart att Zara Larssons framtidsbild är sådär som de flesta 20-åringars. ”När jag är 30 så kommer jag ha barn, ett hus, hundar, sköldpadda” (okej sköldpadda kanske inte alla 20-åringar vill ha). Och jag tänkte spontant ”lilla vännen” och tittade ner på kaksmulorna som fastnat i tröjan jag råkat sova i från utekvällen igår.

Åren mellan 20 och 30 är iofs de mest livsomvälvande och de som typ avgör vem du blir som människa, så det är klart att det händer mycket och klart man kan hinna skaffa hus och barn. Men det många inte förstår är hur mycket som just kan förändras med både planer och önskningar – men framförallt; hur jävla snabbt det går.

Varit på jakt efter en perfekt trenchcoat dvs. i perfekt beigefärg (inte mörk) och lagom tunn. Hittade tydligen den här på Zara kl 02:29 nån natt?! Men har sen givetvis glömt bort den. Oroar mig dock kraftigt över att det står ”regnkappa” och tänker att materialet kommer vara f ö r j ä v l i g t. Men i övrigt ser den väldigt perfekt ut, kul!

Hahahahaha just ja. Morsan kommenterade min kompis Klara Svenssons man. Varför är jag min morsa? Killtokig sen dag 1.

Hm. Det här är ju en opopulär åsikt eftersom Beyonce är vår gud etc. Men fan vad trött jag är på relationen med Jay Z? Hela den här mrs Carter -grejen som de gör? Alla bilder där de ska stå tillsammans och bygga sin tvåsamhet som något ouppnåeligt. Tycker Beyonce är så jävla mycket bättre i sitt artistskap ensam.

Också: är det något jag lärt mig efter 13 år i tvåsamhet så är det att när man börjar skylta med sin relation och försöka bygga den i *sociala medier* så skaver något i det privata. Obs jag generaliserar här såklart, men det är min personliga lilla undersökning som är faktaboken här.

Det här var ju ap-fint!!!! Vill ha exakt det här settet men ihop med ett par sneakers eller mina höga vita stövlar kanske? Letar hela tiden kläder som jag kan ha stövlarna till….. OUPS såg nu att det va rea och verkar va så få kvar.

 

19 kommentarer | “Det jag printscreenar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    Kul inlägg!!!

    1. Julia skriver:

      Obs ej ironisk

  2. Hanna skriver:

    Tänkte mycket på det under hennes senaste konsert. Varje rörelse hon gjorde var koreograferad osv medan han mest kunde lalla runt och vara skön kille på scenen.

    Lemonade, däremot.

  3. Sofia skriver:

    Agreeeeeeeed med Beyonce!!!!

  4. KamKam skriver:

    Blev orimligt ledsen när du inte var med i Morgonpasset i morse och presenterades som en av programledarna i Musikhjälpen :(

    1. Hanapee skriver:

      Haha! Sett att fler har skrivit det, vad gulliga ni är <3 Meeeeen i slutet av november kommer jag med lite annan info som ni kommer bli glada över. KRYPER I MIG ATT JAG INTE KAN BERÄTTA DETTA IDAG. Aja, ni får lita på mig. Puss!

  5. Alma skriver:

    Blev också ledsen över att du inte var en av MH-programledarna!!! Hade verkligen hoppats på det<3 och KUL inlägg!!! Bra mix, mysigt att läsa

  6. Emma skriver:

    Detta med Zara Larsson. Herregud. Blev också provocerad. Och sköldpadda??? Hur kul djur kan det vara egentligen 😂

  7. Elsa skriver:

    fler såna här inlägg! och håller verkligen med om beyonce-spaningen.

  8. Förlåt men skriver:

    Ja. Mrs Carter……Hah. Mår typ illa. Vad hände med Queen B!? Skulle hon verkligen tillåta sig att förminskas till en mans lilla sexiga docka?! Näe va? Var är powern? Självrespekten? Hon känns död. Nu är det bara Jay Zzzzz och och hans lilla troféfru Beyonzzzzzzz.

    Blir inte lika provocerad av Zara dock. Tänker mest ”Mohahhahaha ni kommer inte ens vara tillsammans när ni är 30…”…. Mvh den stora romantikern.

  9. Sandra skriver:

    TACK för Beyonce spaningen! Så less på dem tbh, är typ tredje turnéen de gör tillsammans zzZzzZZ

  10. Sofia skriver:

    Jag fnysskrattade också lite åt Zaras inlägg, 30 är såå ungt känner jag. Och risken är stor att de inte ens är tillsammans då. Men men vi har alla varit 20 och dreamers!

    1. J skriver:

      Haha låt en kvinna drömma!
      Jag träffade min sambo när jag var 21. Nu är jag 30 och vi har två kids. Är väl ingen omöjlighet direkt att det skulle kunna bli samma för dem ;)

  11. E skriver:

    Jag är 22 och har precis samma vision som zara! Pga att jag typ drömmer om trygghet pga allt e så otryggt nu. Känner liksom att höjden av lycka är att få ha en alldeles egen lägenhet!!! Fan vad sjukt!!!! Vill va 30 o ha en lägenhet o ja kanske en unge! Det e väl en spaning som florerar just nu haha, just med prekariatet, osäker bostadsmarknad, osv så söker den här 20-nånting generationen det där trygga svenssonlivet. På mig passar den teorin in väldigt bra iaf.

  12. Anna skriver:

    Konstigt att klaga på beyjay! Alla fattar ju att de inte lägger upp sånna bilder för att skryta om deras relation, de gör det ju för att det säljer. Båda jay-z och beyonce tjänar massa pengar på det. Sen hur de har det privat är en annan sak men tror inte det har något med de bilder de visar utåt att göra. Jag gillar båda deras musik och deras konsert var bäst :)

  13. Emma skriver:

    Bra inlägg! Och fasen vad skönt att någon annan som har vettiga åsikter också känner lite samma med Beyonce… :)

  14. LN skriver:

    Blir man automatisk föraktfull när man fyller 30? Först uttalande i podden om att ni startade när du var 24 år och allt du sagt då förmodligen var skit för att man inte vet ett piss vid den åldern (?) och nu känga mot Zara. Inte klädsamt, trodde att du var en skön person och inte en sur kärring.

    1. LN skriver:

      När jag var 24 tog jag min kandidatexamen och hade varit tillsammans med sambon 6 år, där vi varit ifrån varandra två längre perioder av att vi både velat resa. Mina föräldrar separerade och jag bröt med farsan. Aldrig känt mig så insiktsfull och klok som då, är idag 26 år.

  15. Linn skriver:

    läste att det gjorts någon undersökning på exakt det där – att folk som visar upp sitt förhållande i sociala medier mycket generellt har det sämre än folk som inte har det. Sååå, inte helt fel spaning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg