V 4

07:25 2019-01-21

Från att ha konstant lyssnat på Mariah Careys nya skiva sen Linso och Jojje tipsade mig lördags (den är jättebra) så satte jag plötsligt på Carolas låt ”Det kommer dagar” och kom då på att jag ju ska skriva om dagarna som kommer.

Här är dom:

MÅNDAG
Har PT-timme hos soliga Ullis nu på morgonen och sen ska jag sitta hos min kompis Davids byrå Borg owilli hela dagen och skriva intervju. Halv fyra spelar vi in första avsnittet med en gäst som många inte riktigt vet vad han gör idag… Och som jag misstänker inte delar mina åsikter. SPÄNNANDE.

TISDAG
Spela in pod med Martin (ni har väl lyssnat på senaste avsnittet där jag inte förstår hur man hämtar ett barn på förskolan) så podden blir en dag sen.

På kvällen ska jag och min gamla tv-redaktion äta middag ihop på Ling Long som jag velat testa *foodie* (HAHA skoja).

ONSDAG
Morgonmöte och så… sen ägna dagen åt att packa för att……..

TORSDAG
…vi åker till Alperna! Till Engelberg i Schweiz närmare bestämt där vi stannar till på tisdag. Det är jag, Anton, Emelie Kagart, Anton B, Mimmi och Hampus som åker. KUL!!!! Förra året åkte vi ju samma vecka och jag grät varje dag pga rädd och/eller kramp. Får se hur det går i år :-)

Obs det var kul också

FREDAG, LÖRDAG, SÖNDAG
Starta laviner och bryta ben!!!!!!!!!!

4 kommentarer | “V 4”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. matilda skriver:

    Lyssnar på Gott folk med David Sundin (som man ju älskar) och måste säga att han ÄR den i särklass mest konflikträdda/neutrala offentliga personen. Kommer även ihåg det från tiden han höll på med eget podderi. Det är ju ett konstverk i sig att hålla sig så neutral i en podd om moraliska dilemman :’)

    1. Hanapee skriver:

      HAHAHA JA

  2. Malin skriver:

    Så fint i Engelberg! Om du känner dig kass i backen kan du ta med gänget till curlinghallen istället, det är alla kassa på nämligen :) men kul är det ändå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg