En förmiddag i mitt lilla liv

12:50 2019-03-06

VAR HÄLSAD JORDBOR *håller vänligt upp handen mot er*

Ännu en dag i mitt liv där jag vaknar upp av att min kille springer in och ska fråga mig saker när jag sover :-)))) ”var är ryggsäcken?” eller ”kan jag ta den här handduken ur din träningsväska?”, men eftersom klockan trots allt var efter åtta kanske det var dags att kliva opp!

Jag har en ny metod för att somna förresten! Sätter på en pod – jag lyssnar ju på ångestfria Veckans bläcka men jag har hört att många av er somnar till vår pod, tror jag ska göra godnattsageversion nästa vecka. Och så gömmer jag telefonen under madrassen så jag inte ska pilla med den. Till en början ligger jag rätt pigg och bah ”lalala vad ska man göra nu då”, sen av typ uttråkning somnar jag utan att jag märker det.

Zzzzzzz zzz

Aja. I morse efter att Anton väckt mig med sina frågor mötte jag upp min gulliga instaföljare Hanna i mitt trapphus! Hon hade köpt kassarna med kläder jag sålt via min insta story. Så här såg det ut:

<3 !!!

Jag vill ändå trycka på att innehållet i dessa kassar är på kanske 10k så jag tycker hon gjorde ett jäkla klipp! Bortsett från att jag råkade lägga i lite skitgrejer också i form av några slitna gamla emo-mössor från 2009…. Ser fram emot att se dem på henne. 2200 kronor gav Hanna för kassarna och pengarna swishades direkt vidare till Naturskyddsföreningen.

Och så här ser jag ut idag! Tror verkligen på scarfs runt halsen i vår. Så fint mot både tröja och skjorta. Tycker verkligen det PIGGAR UPP. Den här perfekta scarfen fick jag i ett bud från Gant (tackar!) och är 100% silke, och några hundralappar billigare än Hermine Hold…..

 

Ni var kanske några uppmärksamma som la märke till mina franska tulpaner i bakgrunden på förra blden? Kanske sa någon av er rent av högt ”oj vilka fina franska tulpaner Hanna har” ? Typiskt er. Här är i alla fall en bättre bild på dem.

Igår hade jag middag med bla min fjärde gravida(!) kompis Carro som var så gullig och kom med dessa ljuvliga. Kanske som ett ”förlåt” för att även hon är gravid?

Skoja, det är kul att precis alla är gravida samtidigt och skapar noll stress hos mig :-))))

19 kommentarer | “En förmiddag i mitt lilla liv”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    hahaah skrattar högt åt allt i detta roliga inlägg!! Kul med en bloggare med humor!! Men alltså FYRA vänner som är gravida samtidigt?? Vilket jävla drömläge att få vara mammaledig med sina vänner!!! Elr de fyra kanske inte känner varandra? Oj insåg nu att jag antagligen ökade din stressnivå. SRY!

  2. Elsa skriver:

    Haha åh vad jag känner igen den där stressen/pressen från gravida kompisar

  3. Frida skriver:

    Master, jag behöver din hjälp! Det är snart vår och jag vill köpa mig ett par snygga jeans. Problemet är att det är helt hopplöst, tydligen.. Monki brukar funka för mig, men nu verkar ingenting passa mina kurvor (fastän jag har samma storlek som jag brukar). Jag vill köpa ett par snygga, högmidjade, croppade, momjeans, men vart jag mig i världen vänder så står jag där med camel toe och begynnande skavsår på höfterna. Vill du hjälpa mig med tips på var en kvinna kan hitta ett par snygga och sköna jeans? Vill typ gråta för att det ska vara ett jävla ångestpåslag att leta jeans.

    1. e skriver:

      Beyond retro: LEVIS 505 regular fit, gå upp som fan i strlk i midjan så du får en nice loose fit, o om de är för långa så klipp lite o sen river du bort resterande tyg ba!

    2. Martine skriver:

      Jeg kjøpte nettopp H&M slim mom jeans, og er fornøyd med den – men gå opp en størrelse :)

    3. Emma skriver:

      Brukar också ha jättesvårt med jeans pga. kombinationen breda höfter och lår + ganska smal midja, tydligen helt unikt för finns knappt några jeans som passar. Mitt bästa tips är Levis 501 skinny, sitter jättebra och går att klippa av/rulla upp för crop (tror att det finns ett par croppade 501or också iof). Aldrig fått så mkt komplimanger för ett par jeans! (Tjejkomplimanger alltså, dvs de enda som räknas)

    4. Frida skriver:

      Tack ni alla gulliga för era tips!!!! Ska kolla upp samtliga <3<3

  4. C skriver:

    Den här jävla stressen som kommer efter 30? Tusen tankar kring detta men typ: ”Nu borde man skaffa barn men vill man det egentligen? Vill ju jobba och leva lajf ett tag till, vill inte sitta hemma med en unge i 1 år och ha som enda dagsmål att se till att hen inte dör..”
    Vad gör man med sitt liv egentligen? Vad är meningen med allt? Trodde inte jag skulle få 30årskris men fyllde 30 i oktober och har sedan dess blivit mer och mer stressad. Hjälper ju inte att cirka alla man följer på insta + blogg blir preggo en efter en..

    1. Hanna L skriver:

      Känner exakt så där!!

    2. Tess skriver:

      Fyfan känner också så, vill bara leva DINK-livet minst 10 år till!

      1. Håller på skriver:

        Håller meeeeed! DINK is the shit, man vill ju bara ”hålla på” nu när allt är bara nice? :(

    3. Rebecka skriver:

      Att få barn förändrar ju så klart livet (just nu vabbar jag en snart 2-åring som haft magsjuka, förkylning, infektion i ögat och nu magsjuka igen på två månader!!!!) och kan vara väldigt utmanande i perioder.

      Sen är ju också barn helt underbart (mitt eget, inte särskilt intresserad av andras) men man MÅSTE ju inte ha barn om man inte vill. Kan tänka mig att det som inte känner sig redo är mest rädda för att ”vänta för länge” och att de inte ska kunna få barn när de väl känner sig redo, om de någonsin gör det. Att naturen liksom ska ha stängt den dörren då. Fysiken har ju liksom inte hängt med vårt sätt att leva idag.

  5. Malin skriver:

    Master of outfits! 🙏 Jag har en riktig utmaning till dig. Ska GIFTA MIG (!!!) i början av sommaren men önskar inte göra det i vit prålig klänning. Jag söker en klänning som tar andan ur folk utan att skrika bröllop (bröllopsklänningar ger ju enkla poäng vad gäller wow-effekt iom att de är just bröllopsklänningar). Räds inte mönster och färg! Har däremot svår ibs och kan inte ha något som sitter tajt om magen. Gärna täckande både fram- och baktill på överkroppen (kommer ha bh under) och gärna böljande av längre modell. Klä mig, ja tack gärna! ❤️ 🙂

  6. Brommamamman skriver:

    Haha jag brukar också använda veckans bläcka för att somna till! Är noll intresserad av amerikanska kändisar så när de pratar om det somnar jag, så bra! Kan även rekommendera Träningspodden som jag alltid somnar till men sen lyssnar jag om den på dan för tycker egentligen att den är intressant.

  7. i skriver:

    Jag somnar FORTFARANDE till Geniförklarat, efter rekommendation från master för typ fem år sedan. Har säkert lyssnat igenom 10ggr. Finns inget tryggare.

  8. Marie skriver:

    Ta’t lugnt, det blir barn när det blir. Jag var först ut bland mina vänner men sedan kom de en efter en. Jag tycker det är skönt att barnen är större nu. Inga fler blöjor eller vaknätter. Fick mitt första barn när jag var 28, nu är jag snart 37 😉! Vänta tills ni är redo, lev som fan fram tills det är dags för efter barn förändras livet totalt.

  9. Sabina skriver:

    Meeeeen, nu måste du verkligen titta på de nyaste avsnitten av Gift vid första ögonkastet :’D

  10. Anna skriver:

    Master!

    Jag har ställt an.
    Killen min fyller år och jag har samlat ihop hans vänner till fest(!?) jag känner knappt några av dom, är inte den sociala sorten, går sällan (läs aldrig) ut och nu ska vi fira stort på lokal. Och allt är mitt eget fel..

    Är i akut behov av påklädningstips!
    Jag är ingen klänningtjej.
    Älskar mina chunky sneakers och allt som är bekvämt. Vill vara snygg och cool och bekväm och häftig och het&sval på samma gång.

    Hjaalp ma!

  11. Anna skriver:

    Somnar till podd när jag har stressiga perioder. Har en ögonmask med inbyggda hörlurar med bluetooth!! Så bra, då lägger jag telefonen på andra sidan rummet så kan jag inte kolla på den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG