266. Privata starka minnen

21:11 2019-04-29

När har Martin blivit arg på Hanna? Och vad är vi avundsjuka på varandra över? Och vad hände egentligen med tanten i diket?! Så många frågor och nästan alla får ett svar! Dessutom är Hanna jätteledsen av uppenbar anledning och pratar om det och om alla hemska chocker som man alltid kommer minnas. 

Ni hittar den där poddar finns. Äter du snor, går runt med tegelsten i väskan och hatar rödhåriga? Tryck play nedan:

3 kommentarer | “266. Privata starka minnen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rebecca skriver:

    Master, tänker på Linnea och dig! <3 Om du eller Linnea vill höra om andra med liknande erfarenhet så lyssnade jag nyligen på ett podavsnitt av ”Vattnet går”, där Johanna Bradford berättar om när hon fick bröstcancer under sin andra graviditet. Skickar massa kärlek till er båda och hoppas att allt ska ordna sig.

  2. M skriver:

    Känner igen mig så mycket gällande de där situationerna som liksom FÖRÄNDRAR hela ens tillvaro för alltid. Mitt sånt är när min syster ringer precis efter att hon fött sitt barn och han fått en allvarlig hjärnblödning. Man är programmerad att säga ”Det blir bra!” men när det inte är ett alternativ så står man bara helt handlingsförlamad. Där och då kom en våg över mig och det var tydligt att mitt liv kommer aldrig aldrig kunna kännas helt igen.

  3. Linda skriver:

    Starkt avsnitt och kul med frågepodd! Hoppas både du och Martin vill fortsätta med podden länge länge till för ni är bara bäst <3

    Annars vill jag mest bara säga att jag håller tummarna hårt och hoppas att allt ska gå bra för Linnea.
    All kärlek till både henne och dig! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla