3 ”hur” från min hjärna

07:09 2019-05-02

– Hur kan man inte namnet på fler än kanske …4?! personer i GOT när man ändå har det som sin favoritserie menar jag. Insåg det i förra (och helt otroliga) avsnittet då man liksom  satt och sa saker som ”han med rött skägg” eller ”eldkvinnan”. Jag och mina vänner vet verkligen inte namnet på NÅN fast vi älskar skiten? Det måste va fler som känner igen sig.

– Hur kan mitt hår ständigt återgå till ”röda” toner trots att det färgas ”kallt” av olika frisörer? Jag är så trött på att få röda toner tillbaka i mitt hår hela jävla tiden. Jag varken vill eller ORKAR ha rödbrunt hår men det går liksom inte att göra nånting åt verkar det som? Det kommer tillbaka oavsett vilken proffs-frisör jag besöker. Vill ha vanligt mörkt chokladbrunt hår nu!!!!!!

– Hur gick det egentligen med min hajkbinda jag tror åkte genom mitt byxben på Torontos flygplats?

11 kommentarer | “3 ”hur” från min hjärna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Karin skriver:

    Hahahaa bindan.. :)
    Relaterar väldigt mycket angående håret. Mitt är likadant! Är det pga ens naturliga pigment? Är ej rödbrun egentligen men lite varmare i mitt naturliga hår i alla fall. Så irriterande att det alltid blir så!
    Hoppas din vistelse i Toronto blir underbar!

  2. Jennifer skriver:

    Nu har ju hon en högst märklig smak av bruna färger, prisa kommunalbrun ju! Men tyckte tipsen va bra? Pigmenterad inpackning osv. Men skulle inte bli förvånad om du redan har det… Annars är väl hemmatoning ett tips, inte alls lika slitsamt på håret som att färga.

    https://elin.metromode.se/2017/04/07/guide-sa-tar-du-hand-om-ditt-bruna-har/

    1. Caroline skriver:

      hahaha kommunalbrun. sjukt

  3. Elin skriver:

    Senast jag flög blev det lite stressigt vid säkerhetskontrollen. Så jag slet upp väskan och slängde fram alla flytande sminkgrejer på bandet. Mitt i denna stress åkte tydligen även min menskopp ut (alltså inte ur punani utan ur resväska) så när jag 2 h senare fick störtflod mens och skulle plocka fram den lille menskoppen fick det istället bli hajkbinda :( Men tänk personen som hitta min välanvända menskopp och ba”jaha vad är det här i den gulliga lilla påsen då…..”

    1. Hanna YE skriver:

      Skrattade på riktigt högt på jobbet först åt Hannas ”hur” och sen åt ”jaha vad är det här i den gulliga lilla påsen då…..”

  4. Ellen skriver:

    Det krävdes att jag tittade om på hela serien en gång till och kollade NOGA för att namnen skulle fastna. Nu är jag lite av en name droppar-expert. Tywin lannister! Melisandre! Missandei! Walder Frey! Arja! Kan hålla på hur länge som helst.

  5. Josefine skriver:

    Har exakt samma problem med håret, ständigt skiftande i rött (hatar de). När jag sen är ljus går det åt det guldiga hållet och inte de askiga kalla… Min frisör sa att det har med ens pigment i håret att göra, så de är kört för oss Hanna!

  6. Alice skriver:

    haha namnen i GoT….. re la terar. Theon greyjoy måste jag kolla upp varje avsnitt. Han med rött skägg – absolut ingen aning. Och han som varit daenarys livvakt sen avsnitt ett, han som fick dom där fjällen?? För att inte TALA om alla nights watch-män…. det är ju inte rimligt!

  7. Anna N skriver:

    Heheh ujuj vad man hade velat ha en liten drönare som följde den där hajkbindan och såg var den tog vägen

  8. Viktoria skriver:

    Jag förstår dig PRECIS när det gäller namnen i Game of Thrones.Har ju följt serien sen 2011 och kan typ Jon Snow, Khaleesi och Brianne. Satt och kollade i måndags på senaste avsnittet med min pojkvän som kan ALLA namn! Jag skulle säga något om Cersei men visste fan inte vad hon hette, så det lät typ sähär:
    ”men hon dryga blondinen!”
    Han: ”Khaleesi?”
    Jag (irriterad): ”Neej! Incestkärringen!”

    1. E skriver:

      Fast hon heter ju Daenerys, khaleesi betyder drottning på dothraki hehe. Mvh, tittat alldeles för mkt på GoT 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG