Läcker top på rivig 30-årig kvinna

04:44 2019-05-10

Svängde förbi Urban Outfitters häromdagen och provade denna top i lavendel. Köpte den inte. Men sen la jag upp en storie om den på instagram och fick så mycket meddelanden om att jag borde köpa den.

Så nu blev det så.

En perfekt top för en 30-åring.

Idag har vi varit i skolan och jag presenterade vår lilla uppgift omprostitution dvs. om vi ska legalisera köp av sex eller inte. ALLA i klassen var för legalisering? Jag tappade hakan och satt givetvis och kokade fram till min tur att lufta åsikterna. Sluddrade fram begrepp som ”patriarchy” på engelska och blev märkbart upprörd.

Klart man får tycka som man vill i sak men tyckte argumenten från andra eleverna var skrämmande låga. ”Det är väl som att gå till frisören” sa någon.

Hahaha. Lugn nu. Snälla rara. 40 miljoner kvinnor fast i människohandel varje dag, men äsch vad vet jag, kanske är som att ge någon en ny frisyr?

Pust.

I morrn ska vi åka till Niagra falls. Jag var ju där i höstas men Jojje ska nu alltså få se det vackra vattenfallet – och jag gör det ju gärna igen! Riktigt mys ska det bli. Förutom att jag ska köra bil i Toronto……… testkörde lite idag…….. hur det gick? :-)

Åkte mot enkelriktat :-) Fick skäll :-) Skrek ”fuck you!” till en man på gatan :-)

:-)

Bye bye hörs i morrn älskade ni

12 kommentarer | “Läcker top på rivig 30-årig kvinna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lisa skriver:

  Master of kläder! Får man önska ännu ett ”klä mig inför den här tillställningen” inlägg? Isåfall vill jag att du klär på mig nästa helg. Det är vernissage på min konstskola och jag vill va snyggast och det är så jävla svårt på det stället. Har råkat bjuda in två olika killar jag dejtar oxå så det kan bli lite….. spännande. Vill va lite somrig, het men ändå väldigt laid back pga har jeans å T-shirt till vardags. Oxå gärna nåt rosa för att matcha mina målningar😎

  Puss master!!

 2. Elina skriver:

  Hej och hå, skulle skriva om precis detta ämne för några månader sedan i en engelskakurs på uni🙃 Har alltid varit emot legaliseringen av prostitution tills jag läste på och nu känner jag bara ?!?! Vet inte??! Allt är skit typ! Alla lösningar alltså! Men det jag börjat fundera kring är ifall en legalisering är positiv i den bemärkelsen, att den bidrar till ökad trygghet rent juridiskt för de som säljer sex. För såhär: om olagligt att köpa och sälja sex = låg anmälningskvot på ex våldsamma köpare pga olagligt att öht sälja. Om lagligt att sälja men olagligt att köpa= risk för låg anmälningskvot av samma typer pga minskad kundgrupp, rykte som ”den som anmäler”. Om lagligt att både sälja och köpa= de som säljer har möjlighet att öppet få hjälp både från sjukvård och rättsväsendet, inte lika stort steg (nåväl) att söka vård då de som säljer inte varit med i något olagligt. Aja världens längsta kommentar men DET ÄR SÅ KOMPLICERAT. Sluta bara köpa sex snälla äckliga män! Hejdå

  1. Sab skriver:

   Tipsar om att kolla upp hur det gick i Tyskland när de legaliserade kontrollerad prostitution. Där har olaglig prostitution, trafficking och övergrepp ökat samtidigt som priserna har sjunkit = varje kvinna behöver ta fler kunder.

   Tex här: https://www.trauma-and-prostitution.eu/en/2018/06/19/the-german-model-17-years-after-the-legalization-of-prostitution/

   1. Stella skriver:

    Läste nästan hela denna. Fan.

 3. Sophie skriver:

  Älskar! Toppen.

 4. anna skriver:

  Mycket bra look! Kommer sno den rakt av :–)
  kan man be dig om en UTFÖRLIG shoppingguide till Toronto??? Ska bo där i sommar och vill veta exakt vart mina slantar ska spenderas. Du får gärna uppdatera din gamla torontoguide också med dina *smultronställen*

  mange takk, din trogne copycat

 5. Anna skriver:

  Pluggade i just Kanada (fast västkusten) i höstas och min genuslärare var för legalisering av ”sex work” som hon kallade det. Och det knäppa var att hon liksom pratade om det som att det var en självklar åsikt och alla andra i klassrummet bara nickade och hummade instämmande varje gång. Fick prata med svenska vänner och explodera lite varje gång!

 6. kajsa skriver:

  Så babe:ig outfit!!

  Sidenote: mitt byxben fastnade i kedjan när jag cyklade häromdagen just när jag cyklade över ett övergångsställe (som höll på att slå över till rött). Fick lätt panik tills jag kom ihåg din IG-story från när Anton hjälpte dig med just detta över över sms (<333). Så, trampade tills byxbenet lossnade. Hade sannerligen började grina av stress utan din story, SÅ TACK!

 7. Amira skriver:

  Har også studert på språkskole og kjenner meg så igjen!!! Ble like frustrert under hver diskusjon. Uansett, elsker outfiten!

 8. Elin skriver:

  Åh. Så. Fin!

  Och jeansen var är de från?

 9. majece skriver:

  On https://topspyingapps.com/how-to-tell-if-your-phone-is-tapped-by-police/ you can read if your phone is tapped by police. I had such experience so I know what I am talking about

 10. TOS skriver:

  Flott innlegg.
  Les https://www.theonespy.com/track-android-phone-without-being-detected/ denne artikkelen hvis du virkelig er interessert i å spore Android-telefonenheter på en fjern måte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp