Stressens mother

21:23 2019-05-14

Hej älskade ni

Här sitter jag och jobbar på som en liten kanadensisk ekorre *krr krr*. I morrn kommer nämligen första avsnittet ut som jag gjort på mitt alldeles egna produktionsbolag. Jättekul!

Och jättestressigt.

Om jag inte får magsår innan helgen är jag väldigt förvånad.

I övrigt är det såklart supermysigt att vara här hos Linnea och Johan. Vi lagar mat, ser på GOT (vad i hela friden pågår!!) och senaste säsongen av KUWTK.

Så sorgligt att se Kylie och Jordyn tillsammans i senaste avsnittet och veta att Tristan-Jordyn-gate snart kommer att hända. Jag måste ändå säga att jag förmodligen inte hade brutit med en polare som hånglat med min syrras kille. Man är 21 år gammal liksom?! Killar är överlag idioter och det är så jävla svårt att va tjej som det är. Tycker TYP att man får göra vilka misstag som helst innan man är 25.

Skulle vid närmare tanke knappt bryta med en kompis som hånglade med Anton tbfh? Skulle nästan unna honom det.

Men kanske bara är jag som vill verka lite skön och liberal nu? Vad vet man egentligen. Förutom att jag känner med Jordyn och Kylie och vill att de ska vara vänner.

Oj det var inte det här jag skulle skriva om? Skulle skriva om hur stressad jag är, hur orättvist livet känns ibland och hur arg jag är på massa saker som händer nu. Men det får komma i ett senare inlägg.

Puss och hej!

8 kommentarer | “Stressens mother”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jennifer skriver:

  Din och Martins podd är så underhållande å bra! Ni är så roliga och kloka!!

  1. Hanapee skriver:

   Love u

  2. Axelina skriver:

   Håller så mycket med! Bäst är ni!

  3. Siri skriver:

   +1! Min bästa lyssna-påväg-till-jobbet-podd och sitter nästan alltid och skrockar högt på pendeltåget.

 2. Fanny skriver:

  Fan, jag håller med. Väldigt ofta tänker jag på Kylie och Jordyn och drabbas då av en SÅN stor sorg för dem. Usch. Två bästisar som bara kravlöst vill hänga ihop och nu kämpar de emot den naturliga kompis-dragningskraften :’(

 3. Ida skriver:

  Hannnnnaaaaa/stilguru. Jag är helt lost när det kommer till vad för byxor man har på sig? Hur kan man ha en garderob med tusen tröjor som har så mkt potential men noll byxor att bära dem med? Känns som att gå naken på underdelen är mitt enda alternativ now a days. :):):)

 4. Tilda skriver:

  Hej bästa master!! Jag tar läkarexamen om en månad och ska då ha fest för nära och kära för att fira detta. Nu till det svåra: vad sjutton ska jag ha på mig?! Jag vill vara snygg och redo att inta dansgolvet, du med den bästa stilen kanske kan ge några råd? Tack för bästa bloggen! <3

 5. Babak skriver:

  Är du kvar här i Toronto? Har bott här i snart 12 år. Det är inte ofta man träffar på svenskar. Feel free to send me a message! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp