En torsdag i mitt liv

23:06 2019-06-13

Mått röv senaste dygnet. Orkar inte riktigt gå in på varför och det är väl dels för att jag inte riktigt vet varför, men sammanfattningsvis handlar det väl om någon djup stress över att vara ensam ansvarig över saker och känna sig… dålig, och att samtdigt inte vilja vara en person som tjatar om att en känner sig dålig. Och jag har inte ens pms.

Mer om det i podden på måndag.

I eftermiddags sprang jag en halv mil (känns alltid bättre att skriva så istället för fem kilometer), sminkade om mig och tog mig till Löfbergs event på The Lobby där massa av mina polare var! Var inte supersugen innan men det visade sig vara preciiiiiis det jag  behövde.

Bland annat min kråsblus-kompis Marlene! Blev genast på bättre humör och kände mg värd något igen.

Löfbergs har alltså öppnat kaffebar på The Lobby på Regeringsgatan. Där kan man bla gå och göra sig en kaffe- och glassdrink. Inte illa va? Och i augusti kommer jag köra en grej där… ihop med en psykolog……. skulle behöva det eventet typ NU för min egen skull :-)))))))

Blev en sen torsdag då jag och Martin spelade in en (KANON!!!)pod klockan halv tio hos mig. Släpps alltså på måndag men då är jag i Champaaaaagne. Efter podden matade jag honom med den här cannabis-oljan bland annat (allt finns att se på vår instagram live i 24 timmar till).

Lång och känslofylld torsdag

Puss alla! Hoppas er torsdag var fin!

12 kommentarer | “En torsdag i mitt liv”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lou skriver:

  HERREGUD, kollade bara fort och var helt säker på att det var Martin i kråsblus?!

  1. Hanapee skriver:

   Hahahahahaha dör

 2. HurAnna skriver:

  Hur mycket olja gav du honom egentligen?

  1. Anna skriver:

   Jaha nu skrev min dator in ”hur” i namnet också, spännande

 3. Martine skriver:

  Du er verdt masse! Jeg er så glad jeg oppdaget bloggen din for mange år siden. Heier på deg!

 4. Sara skriver:

  Master! Kunde du snälla ge några kläd- och restaurangtips för en sommarhelg i Stockholm? Skall åka över en helg i Juli för en nära väns bröllop och i samband med det skall vi även ta en hel dag för att fira min killes födelsedag. Mina problem är : 1) vad ska jag ha på mig på bröllopet? 2) Hur firar man bäst födelsedag en sommarlördag i Stockholm?
  Tack för hjälp! Hälsningar från Helsingfors :-)

 5. Emma skriver:

  Din blogg är iaf härligare än på länge- älskar dessa icke uppstyrda inlägg och ärliga! Tror du får mänga att må bättre genom att nyansera livet lite. Kram <3

 6. yasse skriver:

  här kommer en liten fånig fråga kanske ;D (till den som vill svara..)
  MEN, hur träffar man nya kompisar? Känner mig ensam och är trött på att bara hänga med min kille eller mina föräldrar 😐
  Har världens bästa bästa kompisar men dom har barn osv ni vet, har liksom inte tid att träffas till vardags sådär.

  Jag är liksom i en mellanfas. Runt 30, jobb, hus.. men inget att göra? Är inte supersocial heller så vet liksom inte hur man gör?? 🙃

  1. Hanna skriver:

   Jag är inte ”rätt” Hanna men jag är en 30-årig Hanna med exakt samma fundering. Fast sedan igår även med den lamslående skräcksorgen att mitt 7-åriga förhållande just tagit slut & jag känner mig svindlande ensam & inte kan se hur livet kommer kunna vara fint & tryggt igen. Det är då man vill ha vänner! Snyltar på tipsen du får :).

   1. Annie skriver:

    Hej! Jag vet att många bloggare (även Hanna tror jag), men annars typ egoina, bloggbevakning, underbaraclaras, m FL brukar med jämna mellanrum ha ”söker vän” inlägg där folk kommenterar lite kort om sig själva och vart de är ifrån och så kan man kontakta varandra! Vet att egoina hade ett sånt inlägg i veckan 😊 jag bor utomlands nu men den dagen jag flyttar hem kommer jag säkert hamna i samma situation och då kommer jag nog försöka göra så faktiskt! Annars kanske gå en kurs i någonting, för att träffa nytt folk?

    1. yasse skriver:

     ”Hanna”: vilken Hanna som helst fick svara, var mer en allmän fråga ;D
     Förstår att det känns läskigt och tomt efter ett sånt långt förhållande.. ens trygga vardag försvinner ju liksom!

     Skulle gärna uppskatta ett ”söker vänner”-inlägg hos Hanna. Kalla mig fånig men känns som att jag kan hitta mer likasinnade här än i andra bloggares kommentarsfält. Vill gärna hitta kompisar mer lite mer liknande referenspunkter i livet än ”random kollega man är tvungen att hänga med som har konstiga intressen” hehe.

 7. E skriver:

  Vad använder du för olja och till vad?!?!? Kan du inte berätta vad du tycker om det i så fall?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla