Visar allt i camen idag

19:32 2019-06-05

Nemen! Vad är det här då! Päschon loggar in på DATAKAMERAN OCH TAR EN BILD. Så märklig bild? Min armar ser jättegamla ut :-(

Minns ni då varje blogginlägg från mig började med en webcambild? Det var tider det. Så smidigt och okrävande.

Jaja. Jag sitter ute på balkongen och jobbar. Har suttit här i princip hela dagen, är 25 grader i Stockholm och jag håller på att pyssla inför inspelningar jag har i helgen. Pust och stön. Men också kul. Mitt lilla gulliga produktionsbolag som kämpar på!

VARFÖR SKA JAG NEDVÄRDERA DET tänker ni nu, men det göööör jag inte, jag tycker det är genuint fint att tänka att mitt bolag är gulligt för då blir jag mindre stressad över det och känns inte så överväldigande med allt jag måste fixa. Gullfia till bolag! Tihi.

Får jag tipsa om en härlig sommarlåt? Ja det får jag väl? Min kompis Linnea lyssnade på den i Toronto och sen är den fast i min hjärna som sommarlåt; Madi banjas nya.

Puss alla hoppas ni njutit av det här spretiga blogginlägget och den här femte juni.

4 kommentarer | “Visar allt i camen idag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frida skriver:

    Så avis på er balkong Hanna! Vilket väderstreck har ni den emot? Och mellan vilka tider har ni sol nu? Jag letar lägenhet med balkong nämligen och ni har exakt en sådan jag vill ha :)

  2. M skriver:

    Och jag tycker de är gulligt att du alltid skriver ”min kompis linnea” 🥰🥰 när jag läser de låter de som typ Stina på Saltkråkan skulle kunna säga dä!

  3. Linnéa skriver:

    Madi Banja <333 Å idag släppte han å loso låt KUL MED MUSIK

    1. Linnéa skriver:

      Haha kom nu och tänka på den gången då du intervjuade loso i en säng med ben & jerrys (?). Frukost åt ni i alla fall. Och du sa du skulle bjuda på mimosa på hans spelning. GULLIGT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg