Mimmi.

10:47 2019-07-09

Oj? Hallå? Det här trodde jag inte? Att jag skulle falla så handlöst för en hund? Herregud. Kände att jag älskade morsans dvärgpudelvalp sen sekund ett då hon kom och mötte mig med viftande svans. Mimmi alltså, inte morsan!!

Älskad av alla. Syskonbarn som inte vill släppa taget om henne ens när hon ska sova :-)))

Hon känns så ”trygg” också?! Liksom går och lägger sig varsomhelst och sover, orädd för nya människor, nyfiken och glad.

Älskar att morsan tog det här beslutet!!! Tror verkligen Mimmi mår bra på gården de bor på också, stora ytor att springa runt och härja på.

Älskade lilla valp! Va kul vi ska ha i sommar!

8 kommentarer | “Mimmi.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. anonym skriver:

  Åååå <3 Ser ut som min gamla hund som blev ihjälbiten av en främmande hund när han bara var fem år :( Får därför lite ont i hjärtat-snörp av den där GULLISEN. Lycko dig!

  1. Petra skriver:

   Gud vad hemskt :( stackars liten ❤️ och stackars alla som älskade det lilla livet, måste varit så fruktansvärt. Världen är orättvis. ❤️

 2. Rasha skriver:

  Hanna snälla byt bloggplats från Nöjesguiden :( Mycket reklam över HELA sidan och den stänger av allt man lyssnar på och HÄRJAR. Man vill ju bara komma till ditt content ju<3

 3. Tove skriver:

  Så gullig!!! Hade en dvärgpudel själv från att jag var 13-23<3 Skulle du berätta om dina otroliga jeans förresten??

 4. Hanna skriver:

  Dvärgpudlar <3<3<3<3

 5. Elinor skriver:

  Alltså det händer verkligen något sjukt i ens kropp när ens föräldrar skaffar djur. Det blir så mycket kärlek i bröstet, något så skört som man liksom älskar så mycket att man dör.

 6. Sandra skriver:

  Inte för att låta som en galen person men allt du lägger upp med den där lilla hårtussen får mig att må så jävla mycket bättre i en annars ganska jobbig period i livet. MERA!!

 7. Ellinor skriver:

  Guu va härligt, är så avis på folk som har hund i familjen! Så go den verkar :’) drömmer dagligen om att ha vovve själv men det funkar inte riktigt med livspuzzlet :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp