Så var det över (för alltid?!)

23:07 2019-08-11

Pjuh.

Jag är hemma. Tog tåget 11:50 från Göteborg och väl framme i Stockholm kom killen och hämtade mig (älskar att kalla Anton för KILLEN) och så åkte vi på IKEA. Va pigg man va där :-) kände mig som en zombie och så har de fortsatt sen dess. Har dock försökt gjort nytta ikväll genom att skrapa färg på ett fönster här hemma. Oj så duktig man känner sig så fort man grejar en timma med nåt verktyg i labbarna.

Ska vi kolla på några sista bilder från Wow? Okej!

Fick håret fixat av hårmärket Budgie en dag. Skämdes så jävla mycket för jag inte hunnit/orkat duscha innan och 90 procent av håret bestod av gammalt torrschampo. Men hon fick till en liten läcker snedlugg! Det här var också den enda gången jag använde de vita stövlarna, så festivalanpassade var de tyvärr inte.

Sprang på h&m och köpte en helt beige outfit pga hade bara med mig varma kläder?! Och så var visst 23 grader varmt ute. Blev nöjd. Matchade med Parisas håriga lilla beiga väska till, lite sådär Clueless-aktig stil. Tyvärr converse till men hade den loafers jag borde haft med mig. Fatta va snyggt med loafers till!

Herregud när ska folk förstå att jag egentligen är STYLIST????

Var på en influencerbrunch som Parisa tog mig till. Eftersom de bjöd på allt så kanske jag borde nämna sponsorn här? Snuset LYFT… hoppas de säljer mer nu….

Känner mig såklart aldrig så obekväm som på sånna klassiska influncergrejer? Gjort det sen år 2008 så det är liksom inte människorna det är fel på – eftersom de bytts ut sen dess. Men gamla HanaPee är kvar, haaallloooooj! Så kul att tänka på influencereventsen på den tiden förresten, jag och Stina Lee liksom haha. Saknar :-(

Känner mig överlag rätt gammal nu. Tur Joel var där (se bild) han är nämligen också jättegammal.

Kvällen fortsatte med jämnåriga! Och vi åt ostron på Yakida! Så som gamla gör.

Sista som hände på hela Way out west var att jag och Parisa såg Solange. Inte ihop komiskt nog eftersom jag hade halsbränna (va roligt sällskap man är) och inte orkade trängas långt fram. Men på varsitt håll hade vi en sån otroooooolig upplevelse på den här konserten.

Hon va nämligen helt makalös. Var som att få en varm intelligent musikalisk kram.

TACK FÖR ALLT WAY OUT WEST SES INTE NÄSTA ÅR FÖR DÅ ÄR JAG I NÅT HUS JAG RENOVERAR, ÄR MED FAMILJEN ELLER GÖR NÅGOT JÄTTEVIKTIGT JOBB HOPPAS JAG!!!!

11 kommentarer | “Så var det över (för alltid?!)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. anonym skriver:

  Haha usch, mitt värsta när folk säger ”killen” eller ”mannen”. ”När mannen kom hem”… Säg hans namn eller MIN MAN?! Hur svårt kan det VA? Och Stina-Lee saknar man ju ändå, blev nyfiken på hennes liv nu?!

  1. HannaL skriver:

   Haha nej men gUUbben säger jag 😅 viktigt med det övertydliga U:et. Det är fint ju!

  2. Elin skriver:

   Hon är doula och födelsefotograf!! Kolla in födelsefotografen på insta! Kändes väldigt tryggt när hon plötsligt dök upp i mitt flöde :’)

  3. Karro skriver:

   Åh gud håller med, killen, mannen, SAMBON, eller om barn typ fyraåringen! Panik! Däremot om man säger min kille, min man eller min sambo går det bra:):):)

   1. anonym skriver:

    Exakt! Men man kan inte säga MANNEN som att det är någon allsmäktig enda MAN på denna jord (tyvärr)

 2. Hanna skriver:

  Fick en skymt av dig och Parisa på dagsfesten på opalen. STJÄRNGLANS

 3. Lb skriver:

  Fy tusan för halsbränna, sabbar det mesta! Skulle gärna vilja veta var du köpt den fina armyjackan du har på bild i förra inlägget om wow?

  1. Hanapee skriver:

   Monki!

 4. Molly skriver:

  Hanna! Jag älskar din stil. Det kanske är för mycket att be om, men vet att du gjort klädinspirerade inlägg förut. Om tid och lust finns, så hade ett inlägg om väskor varit uppskattat och välbehövt. Jag har inte ett stilöga tyvärr :-) Puss och kram

 5. J skriver:

  Master!
  På tal om loafers – kan du inte tipsa om några snygga sådana? Är så trött på sneakers, tycker ballerina är asfult men gillar tanken på ett par snygga loafers men tycker alla jag sett känns tantiga?????
  :(:(
  Kan du inte göra ett loafers inlägg snälla snälla?

 6. Anna skriver:

  Hej! Var kommer stövlarna ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp