V. 36

09:10 2019-09-02

Igår tror jag hade vi hade sista sommardagen. PÅ TIDEN?!?! Det är ju för fan september. Vi var ute med båten hela dagen och jag badade i Mälaren (och halkade på båtdrevet och slog skinkan och foten). Men idag, denna vecka, känns det som om det plötsligt blev lite mer höst.

Äntligen en enorm närbild på mina bröst

September är ju förresten min födelsedagsmånad och jag brukar ALLTID ha en fest. Men i år? Nej. Har inte planerat någon. Vet inte varför? Är det för att jag fyller 31 och tycker det är en märklig ålder jag har svårt att förknippa mig själv med? Jag tror det.

Men nu ska vi inte deppa! Vi ska tänka på vad mycket kul Hanna Persson ska göra i veckan! Den innehåller bland annat med Martin, planera resa med Plan, aw med h&m, cafémöten<3, boka gäster till tredje säsongen av min intervjupod, dj:a på event och så i helgen ska nog jag och Johanna åka och bosätta oss i stuga i skärgården för att skriva på en grej.

Kul vecka!!! Nidå??

12 kommentarer | “V. 36”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ChillarN skriver:

    Är på väg hem från Östersund, min bror har flyttat dit för plugg. Nu har jag en kvar dag på Semestern©️, sen jobb som vanligt i tre soliga dagar innan middag och afternoon tea i helgen!!! Lever ett pensionärsliv när jag inte jobbar.

    1. Hanapee skriver:

      Fan va MYSIGT.

  2. Från en vilsen själ skriver:

    Om jag ska vara helt ärlig har jag en helt usel vecka… Har flyttat till Gotland för att plugga men mitt boende är KATASTROF och jag kan inte hjälpa att tänka att det känns ensamt att bo på en ö..? Vad gör en när en absolut inte trivs men tänker att ”en måste pröva och ge det tid”? Ska jag gå på magkänslan och flytta hem eller ska jag stanna kvar och ”ge det en chans” trots att det inte är vad kroppen vill? Hur ska en kunna veta vad som är rätt?

    1. Hanapee skriver:

      <3 <3 <3 usch det ÄR en hemsk känsla. Men ge det minst en månad. Det klarar du. Sen FÅR man alltid ångra sig. Sätt upp ett datum om en månad from nu och om det känns lika piss då som nu, flytta hem <3

  3. Anna skriver:

    Ha fest! Har aldrig ångrat att jag firat min födelsedag!

  4. Siri skriver:

    Jag har flyttat in i min kompis lägenhet i Uppsala som jag får låna ett par veckor eftersom jag började plugga psykologprogrammet IDAG. Fast idag skolkade jag nollningen och satt hemma och åt glass istället. Nya sociala tag i morgon. Och resten av veckan. Hade gärna suttit i stuga i skärgården och ”skrivit på en grej”.

    1. Gabriella skriver:

      Åhh, jag började sista året på psykologprogrammet idag, dock ej i Uppsala! 5 år är sjukt lång tid men det kommer gå snabbt!? Och du kommer ha askul och träffa bra och smarta personer! Okej nu fick du tydligen livsråd utan att ha bett om det, förlåt för det och hoppas att resten av din vecka blir bra!

      1. Siri skriver:

        Men åh! Tacksam för livsråden. Och hallå, bra jobbat som tagit dig igenom fyra år?! Ha en bra vecka du med <3

  5. :) skriver:

    Jag och min kille gjorde tillslut slut. Det känns rätt men också förjävligt, vill ju bara vara glad! Hatar avsked :(

  6. Student skriver:

    Började plugga på StDH igår. Det är helt sjukt eftersom jag har drömt om det sen jag var typ tio år. Men känns också lite jobbigt just nu för jag har så höga förväntningar på utbildningen och är rädd för att de inte kommer uppfyllas. Och känner mig så otroligt ensam. Jag har bara bott hemma och i kollektiv innan och bor nu ensam i en lägenhet i Stockholm. Det är så ovant men någon gång måste man lära sig att vara själv också!

  7. Clara skriver:

    Var är solglasögonen ifrån?? SÅ FINA!

    1. Hanapee skriver:

      Nividas :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg