Fredagslistan

13:42 2019-12-13

Fredagskänslanivå
5/10
Fan. Man vill ju alltid ligga på minst en sjua. Och det BRUKAR jag göra. Men känt mig lite så låg  och ynklig senaste dygnet ju.

Planer ikväll?
Skulle på julbord men höll på riktigt att SPY av tanken på det. Min mage är fortfarande inte bra och tanken på att ens sitta i  ett rum med doft av prinskorv fick mig att ställa in. Ska eventuellt på ett glöggmingel en snabbis och förhoppningsvis möta uppjulbordsfirarna senare.

Outfittan?
Har även denna helg på mig min nya favorithatt som Anton är tveksam till. Åh, du underbara hatt! Sen har jag på mig en svart kort klänning i linne, en röd kofta från lacoste och beiga kängor.

Blir det nå fredagslyx då?
JAPP. Vet ni vad jag ska unna mig nu klockan tre? Ska promenera in till city och tvätta håret + föna det. Sån jäkla lyx. Mmmmm. Längtar. Stod att det ingick huvudmassage? SENÄLLA.

6 kommentarer | “Fredagslistan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elin skriver:

  Tack för så många inlägg denna vecka!

  1. Hanapee skriver:

   Men gulle!!

 2. C skriver:

  HUVUDMASSAGE omg <3 vaaaaaar?

 3. M skriver:

  Tänker bara på Jamiroquai?

  1. M skriver:

   Obs! Ej menad som taskig kommentar! Insåg att det kanske kunde uppfattas som det. Menade liksom cool?

 4. Frida skriver:

  Hjälp master! Vart ska man gå ut i Stockholm på 30-årsdagen i januari när en släpat hit vännerna från landsbygden!? Bor själv i innerstan men har ärligt talat inte nägon koll. Gillar house men känns som ingen annan gör det i min ålder (förutom syrran då) men kvällen ska väl vara för mig ändå!? Vill såklart att alla ska ha kul! Många vänner har barn och är inte ute så ofta så känner press. Du är grym Hanna!! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp