V. 50

11:29 2019-12-09

Nästsista veckan innan vi lämnar 10-talet bakom oss och går in i 20-talet. Har minnesbilder av hur jag tänkte på ”2020” när jag va typ 15 och gick i nian?  Tror vi hade nån skoluppgift på temat ”så är 2020”. Har ett tydligt minne av att jag räknade ut min ålder och att ”32” kändes så jävla gammalt.

”Då kommer jag ha barn, man och jobba som skådis” sa jag säkert.

:-)))

Och så sitter man här nu. Som ett jättebarn och knappar på lilla datan och ha ingen aning om vad man gör med livet. Tror dock 2020 kommer bli ett händelserikt och utvecklande år! Men mer om det i min årliga årssammanfattning dagen innan nyår.

Vaaaaaad händer i Päschons veckan då tro?! JO SERRU:

Måndag
Ska va med i Expressen tv och prata om matte-serien vi gjort!

Tisdag
Riktig mötesdag innan jul! Ska också hänga med Edvin på h&m’s glögg

Onsdag
Aaahhhh. Pirras i fingrarna. Vi har vår jätteviktiga pitch på en kanal för en dramaserie för unga. Den vi fick en utvecklingspeng för och har suttit och skrivit på nu hela november ni vet? Alltså det får verkligen bära eller brista. Jag tycker serien är fantastisk och är så glad för att vi fått möjligheten att SKRIVA. Har lärt mig så satans mycket. Men absolut, man vill ju ha ett rungande ”ja”. Men å andra sidan tävlar man mot så många duktiga så jaja :-))))

Torsdag
*Inspiraitionsförmiddag* med Isabelle. Hahaha vad fan ÄR ens det? Vet inte, men vi ska ses och sätta kreativ vision för 2020. Stort va?!

Fredag
Möten och diverse julaktiviteter 8-)

Lördag & söndag
Har jag sagt att jag har vit månad till nyår? Inte? Aja jag kände efter två helger på Spy bar till kl 04 så kanske det va en bra idé. Tråkig men BRA idé. Detta medför dock att jag bara är hemma och rensar lådor…… Ska försöka ta mig ut i helgen ändå. Får se hur den här nykterheten går, men tror det är bra för hjärnan.

Avslutar detta inlägg med en bild på min kille och vår guddotter Bonnie. GOSIGT.

5 kommentarer | “V. 50”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Julia skriver:

  Fast, 31 väl? *ger dig ett extra år gratis*

  1. Hanapee skriver:

   Nä, fyller 32 i september JU :-)

 2. Ellen skriver:

  Gillar veckoinläggen! GOSIG bild på snygg kille med gulligt barn!

 3. Jonna skriver:

  Åh killar med bebisar 🥰

 4. j skriver:

  ahhh anton är så sexig <3 och du är best

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp