Puh! Helg!

12:47 2020-02-24

Ja, förlåt mig.

Det hanns inte med att blogga för Persson i helgen. Vad gjorde jag då? Jo nu ska ni få höra! Oj oj oj. Vi börjar på fredag förmiddag då jag entrade Warner bros studio i Göteborg där Postkodsmiljonären spelas in.

Inte smart men rätt gullig i alla fall!!!!!!! :pPPpPppPppPp

Stackars redaktören Lina som försöker peka mig åt rätt riktning. Får inte skriva hur det gick i programmet men ja, det var ju TUR att Jerka va med. Herregud. Hade väldigt kul dock, mycket roligare än vad jag trodde. Och så mysigt att få hänga med PLAN-Sofia som jag tycker så mycket om! Henne jag reste med till Guatemala 2018.

Kom hem vid fem, bytte om, åt, sov(?) och sen blev det countryklubb på Münchenbryggeriet! Min kompis David är med och anordnar den och det var verkligen supermys! Även om Martin tycker det är ”CA” att mediemänniskor plötsligt börjat lyssna på country (mer om det i kvällens pod)………..

Den här bilden sammanfattar vår lördag på ett helt otroligt sätt. Storstädning, fix med fönstret, morötter som snacks och så Love is blind på teven.

Förlåt men har ni SETT Love is blind på Netflix? Så jävla sjuk reality. Alltså det är så märkligt på så många sätt. Förutom den lilla detaljen att alla deltagare är helt känslomässigt utspårade och friar till varandra efter tre dygn så är produktionen helt… wakko för att använda ett ord jag aldrig annars slänger mig med.

Alltså man förstår knappt premissen? Det är väldigt märkligt skildrat hur relationerna byggs och alla deltagare som är med får inte ens en presentation och det följs liksom aldrig upp vad som händer med dem? Aja. Ni måste se.

På söndag morgon blev det följande: egenpressas apelsinjuice, bananpannkakor med bär, tonfiskröra, ostmacka och kaffe.

Sen åkte vi ut till Nacka där min ynsta (men mest älskade???) kompis Edvin hade en liten bjudning. Vi fick bla springa i trappor och spela Besserwisser. Så kul att Anton va med också. Tio år äldre än Edvin :’) Gulligt på nåt sätt.

Helgen får 5 HP av 5 möjliga. Otrolig var den!

8 kommentarer | “Puh! Helg!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Tove skriver:

  Mysigt!!!
  Ps. Varför Har jag uppdaterat sidan tre gånger den här förmiddagen för att se om du skrivit ett inlägg, haha. Längtade väl helt enkelt efter en beskrivning av en 5 av 5 HP-helg.

  1. Sofia skriver:

   Haha samma!! Äntligen kom det! Mysigt

 2. Emmy skriver:

  Har du kommit till scenen där Giannina gråter samtidigt som hon börjar borsta bort smulor från bordet? Var tvungen att se om kanske 10 ggr. Fantastisk serie.

 3. lb skriver:

  Exakt av de anledningar som du nämner så stängde jag av efter typ halva första avsnittet :( Jag som ÄLSKAR reality egentligen, men detta gick ju alltså icke att titta på. Så deppigt.

  Kan btw rekommendera The Circle på Netflix, så otippat härligt och fina deltagare, konstigt nog.

 4. Astrid skriver:

  Har inte hunnit se love is blind men har haft den på min lista sen jag såg Netflix the circle. Social reality tävling där deltagarna aldrig får träffas men ändå ska rösta ut varandra – OTROLIG! Så tillbaka kakar tipsar om den!

 5. Anonym skriver:

  Är orimligt besatt av Love is blind. Stalkar alla deltagare på sociala medier och räknar ner timmarna tills sista avsnittet läggs ut. Har starka teorier om vilka som kommer gifta sig och inte. :)

 6. xx skriver:

  Hahahahaha, tittade på sista bilden innan jag såg vad du hade skrivit om Antons ålder vs Edvins och tänkte just att Gud vad han ser ut som den enda riktigt vuxna i sällskapet. Också att det verkligen ser ut som dom ska leka.

 7. Karin skriver:

  Verkligen så märklig produktion! men ändå är man ju helt besatt såklart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp