Stilakuten: vad ska min mamma ha på sig?

09:19 2020-02-25

Dalle: Hej master och fashionexpert. Min mamma ska ha 50-års fest i vår och jag vill hjälpa henne hitta den perfekta outfiten, vänder mig därför till dig för inspiration. VAD ska min mamma ha på sig?
Puss

Hanna svarar: Va fint att du frågar åt din mamma! Och va UNDERBART med 50-årsfest. Kvinnor över 50 är det absolut bästa vi har i samhället. Med solrynkigt bröst och mer livserfarenhet än någon annan. Mmm längtar till jag är där själv. Hälsa grattis och att jag plockat fram några godbitar till henne. Tänker på ledorden: MOGET OCH LYXIGT MED EN TWIST.

1. Fy fan va snygg din mamma kommer va i det här. Rodebjer är det självklara valet för varje mogen sexig kvinna! Matcha med silversmycken, mörkröd läpp och höga svarta eller beiga klackar. ”Hej och välkomna” säger hon och slår ut armarna mot övriga gäster som bara gapar av hennes coolness i detta set.

2. Zebra är vårens möster – något din mamma självklart har koll på. Den silkiga och nästan lite guldiga skönhet från Ganni matchar hon med höga klackar, håret lite slarvigt uppsatt och knallröda läppar. Hennes gamla pojkvän Lars är på plats. Det utbyts blickar och din mamma vet att klänningen var helt rätt val.

3. Nitton grader i luften och första riktiga vårdagen när din mamma kliver i denna oooootroooooliga blåsa från Stina Goya. Det sista kvinnor 50+ ska göra är att rädas färg! Tvärtom. Matchas också med riktigt snygga klackar – de kan med fördel också vara färgglada! ..eller så kör hon svarta pumps i mocka. SNYGGT. Silverörhängen till, utsläppt hår och massa läppglans mmmmmmm va snygg hon är!!!

4. Skrek till då jag hittade den här dräkten från Stylein? (Anton är vittne, han hörde mig). Tyckte den hade så många rätt med skärpet, fluffiga ärmarna och färgen. Den här ska matchas med klassiskt röda läppar, nagellack och svarta pumps. Klassisk med en twist. Tänk om man skulle kunna ha nån läcker liten spets-bh som skymtades? Vänta? Vad hörde jag? Det var en kollega till din mamma som bjöd ut henne nu.

(Alla kläder är valda av mig och vissa av länkarna är så kallade adlinks)

9 kommentarer | “Stilakuten: vad ska min mamma ha på sig?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Heej,
  Älskar din stil och alla dina modetips! Lyssnar även på podden där du nu på senaste pratat om danskt mode, har du förslag på några danska personer att följa på instagram för modeinspo? alt från nåt annat land, men att följa för mode!!

  TACK! KRAM!!

 2. Ebba skriver:

  Men Patrik då? Var han inte bjuden eller?

 3. Dalle skriver:

  Åh Hanna! Vilka tips.
  Jag ska överraska henne och beställa 1an eller 4an som tidig födelsedagspresent.

  Tack du är bäst!

  1. E skriver:

   Röstar på 1!

 4. Mia skriver:

  Älskar dessa inlägg, men du KAN inte utelämna Patrik?! VAFALLS liksom?

 5. Agnes skriver:

  Det är redan tisdag och vi har inte ens fått se din fåtölj som enligt utsago kom IGÅR???????? VAd händer hanna????

 6. Linnea skriver:

  Älskar ju precis som alla andra dessa inlägg och har nu ett eget önskemål från modeoraklet som du är!

  Jag fyller 27 i år och känner att jag liksom tappat greppet om vad jag kan ha på mig på fest/utgång? Min garderob består av antingen vanliga tshirts eller för *dressade* grejer, alltså skjortor och stela blusar. Känner att jag gått vilse bland vuxenkläder samtidigt som jag inte vill ha på mig sånt jag hade när jag typ var.. 22? Dvs typ magtröjor? HJÄLP!

  1. Aggan skriver:

   Ah jag chimar in här, är nyss fyllda 30 och har inte varit ut på något uteställe på…. 6-7 år tror jag? Gud vad trist människa man är. Haha. Iaf, min kära vän som är något mer festprissig än jag ska ha 30 årsfest och det är giiiiivet att det blir utgång efter att vi fått i oss lagom mycket champagne och snittar! Och vet du, jag är såååååå taggad!!!! Men, vad sjutton tar man på sig? 🤯

 7. Johanna skriver:

  mkkkkt ödmjuk fråga med förståelse om du inte svarar men svarta VÄSKAN du har i din Havande kvinna loggar in-video???? Vart har du köpt den perFekta väskan tro? I övrigt mkt excited för all gravid-content som väntar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg