mötesbae

13:05 2020-05-12

Haha skoja med rubriken

Men FINNS det något roligare än att han snygga läkaren och epidemiologen Anders Wallensten kallas ”smittskyddsbae” …? Jag älskar det smeknamnet. Smittskyddsbae. Han ÄR ju verkligen det. Så min killsmak.  Tystlåten, smart och trygg med bra hår.

Jaha annars då? Jo jag sitter i ett kök/vardsgrum som byggnadsbae (Anton) bygger en hylla i. Blir såå bra. Men inte färdigt än så ni får inte se.

Känt mig mindre trött de senaste dagarna vilket jag tackar och bockar för. Fogarna är dock piss idag men det försöker jag bara leva med :-)))

Skjortan är en ny från h&m(adlink)

 

Innan jag ska ha videomöten så kollar jag mig alltid i photoboothen. Tänk att hela min blogg byggde på sånna bilder förut? Att man accepterade den kvaliteten. Herregud. Tack för det. För att ni stod ut.

Nu ska jag ta en välförtjänt paus och äta glass i sängen och titta på The good fight. Har sändning i morrn och tänker att jag ska vila fogarna till dess.

puss puss

5 kommentarer | “mötesbae”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A skriver:

  Haha, jag kollar också alltid i photoboothen först.

 2. Marta skriver:

  Kiropraktor Agnes på Skånegatan lindrade min foglossning jättemycket! Kan verkligen rekommendera. Har sett att Asabea går hos henne också.

 3. Josefin skriver:

  Skjortan!???!!!?!

 4. Madde skriver:

  Sjukaste hände idag!

  Känns som att det är ett forum där folk kan ”förstå mig”

  Är gravid med andra barnet i v.30. Hämtade min dotter på förskolan och en pedagog (kompis till min mans faster dessutom) som vanligtvis jobbar på annan avdelning har inte sett mig på rätt länge. Hon kommer fram, på tok för nära för okej avstånd och tar dessutom på magen!!!??

  Alltså VEM gör det?! Ens alls för det första och sen under COVID dessutom! Är så upprörd! Givetvis sa jag inget eftersom jag är en sopa, backade bara i demonstration 😭😭

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg