Jag ger er: min vecka

22:22 2017-10-23

*vinberusad och klurig tjej från i helgen kikar in och berättar om veckan*

TISDAG
Jobbar halvdag för att sedan hoppträna med Spex. Ska försöka vara mitt modigaste under träningen. Så säger jag i och för sig jämt, men nu ska jag v e r k l i g e n fokusera på att göra rätt och inte på hans eventuell skräck-nojor (gu vi är så lika jag och Spex<3).
På kvällen ska jag ha möte med en PT(!) som eventuellt ska coacha mig då jag har seriösa funderingar på att göra tjejklassikern………. Hatar ni mig nu?

ONSDAG
Roligt möte på jobbet den här dagen. Sen middag på kvällen med tokarna Linso och Johanna. Vi åker till Köpenhamn i mitten av november och ska därför boka restauranger och prata om hur otroligt snygga vi ska vara på resan…. Vida byxor! Röda läppar! Spetsiga klackskor! NU DU DANMARK!!! NU HÄNDER DET FÖR DIG!!!

TORSDAG
Yoga på morgonen som jag förmodligen kommer missa eftersom jag alltid ångrar mig ang. morgonträning, känns vettigare att… sova? Sen ska jag väl jobba på som ett litet as inför fredagen.

FREDAG
Jobbar 20 timmar i sträck. Är producent för 100% Vaken Höstlov som sänds från kl 21 till 03. Brukar vara riiiiiktigt roliga sändningar så ser fram emot att sitta i kontrollrummet och vråla på folk. Ni borde kolla, det är faktiskt rätt kult program.

LÖRDAG
Sova.
Lär väl ta mig ”EEEEN OCH AAAANNAAAAN” på kvällen men ska försöka hålla det väldigt öppet. Älskar sådana lördagar. När de är helt ÖPPNA. Kanske ett glas någonstans runt 16 och sen låta kvällen TA mig lalalala jag är ett lööööv.

SÖNDAG
Kanske rida? Yoga? Gud, har man blivit Gwyneth Paltrow?

8 kommentarer | “Jag ger er: min vecka”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linda skriver:

    Du som är i tipsar-tagen, går det att hitta snygga vida byxor som inte är lika dyra som rodebjer(men iaf nästa lika snygga)? Provade ca 5 st på other stories och såg ut som en clown i samtliga, så kanske inte är min grej…. Men drömmer vidare!

    Och gör tjejklassikern, kul ju! Vill med men vågar inte cykla.

  2. Lisa skriver:

    tjejklassikern, GÖRE!!! jag åkte vasaloppet första gången förra året, har åkt tjejvasan två gånger innan, och mitt råd är att man klarar SÅ MYCKET MER än vad man tror!! alltså vasan kändes typ liiiite jobbigare än tjejvasan, men inte typ kräks-i-min-mun-nu-dör-jag-jobbig. faaan vad kul göre göre göre göre!

  3. Elsa skriver:

    Jaaa göre! Det är skitkul att göra klassikern, så himla fin stämning på alla lopp <3 Och som Lisa skrev, du kommer inse att du klarar SÅ mycket mer än vad du tror! Jag fick världens boost av att inse det, kroppen är sjukt cool liksom (låter som Kalle Zackari Wahlström nu haha)

  4. Jennifer skriver:

    Ät på HÖST i Köpenhamn! mmmmm

  5. Malsan skriver:

    Tips till Master – bo i Vesterbro i Köpenhamn! Bästa stadsdelen med mix mellan hipstriga folk och hotell, hemlösa och härbärge och härliga restauranger. Lêlê var supergottigt!

    Men eftersom du verkar värsta tipsig själv så behöver jag din hjälp, killen som jag dejtar har bjudit sig på sin examen i januari- behöver tips på examenspresent! Detta är grabben som klär sig amazing, har snygg klocka, snygg väska och luktar gott som fan samt ska ut o resa ett par månader efter examen. Så alltså hjäääälp vad ger jag till en sån människa?!
    Puss och kram!

  6. annna skriver:

    jaaaaa! klassikern är så kul och du kommer klara alla delar GALANT men du lär ju göra halvklassikern av obvi reasons????

  7. Fanny skriver:

    ”lalalala jag är ett löv” master din toka!!! Förövrigt förgyller din och Martins podd mina veckor<333

  8. Mikaela skriver:

    ”Gud, har man blivit Gwyneth Paltrow?”

    Så klockrent avslut, skrattade högt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla