Varför bloggar inte partiledare?

10:57 19 Aug 2014

Känns det verkligen som att det är val om en månad? För min egen del känns det surrealistiskt. Detta är alltså den demokratiska höjdpunkten som jag borde ha väntat på i fyra år men nej. Jag känner mig som tagen på sängen. 

Jag önskar att partiledarna hade var sin blogg. Jag vet inte varför partitopparna undviker bloggande så nitiskt. Kanske har deras PR-specialister sagt åt dem att de, likt bandet Coldplay, upphöljs i ”mystik” om de inte visar sig i förstaperson på nätet. Coldplays medieteknik har alltid varit att enbart ge enstaka intervjuer för att vidhålla fansens nyfikenhet, vilket har varit ett lyckat tilltag för Coldplay.

Men jag anser att Coldplay är Coldplay och att regeringen är regeringen. Och detta är en åsikt som jag står fast vid med säkerhet.

Så jag skulle vilja att alla toppoliktiker börjar med att blogga. Det vore jättebra och praktiskt för mig som inte orkar jaga dem över flygplatser, torg och tv-kanaler. Är deras tidsschema alldeles för hårt späckat skulle jag kunna nöja mig med att de reggar ett konto på ask.fm. 

coldplay-2014-07-vignette.jpg

Varför bloggar ni inte?

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg