Hur du tar av dig skorna kan avslöja din personlighet! (guide)

2:56 16 Okt 2014

Allting som vi gör avslöjar detaljer från vår personlighet. Det kan vara allt i hur vi grattar någon på födelsedagen till hur vi sköter vår personliga hygien. 

Personligheten kan även avslöjas på sättet som skorna står på efter att vi tagit av oss skorna. Här kommer en liten guide. 

7bbmp7y-fwklmmko6y19gvsyfalv7lvud2dlagkhzp8.jpg

Står skorna så här efter att du tagit av dig dem så är du förmodligen målmedveten, gillar att gambla men vägrar att tro på ödet. Du har segt saliv och genom tandborstning har du fått glänsande tänder. Du har aldrig haft ett husdjur som dött pga vanvård. Och så kan du flyga. Endast en person som flyger ut från skorna kan ha dem positionerade såhär efter avtagning. 

oyezl_n6-hfs8qx62mpzgcfyonifgkd8js9ucuqmbna.jpg

Står skorna såhär är du en människa som älskar att springa sprinterlopp och du har en eller flera bikupor som ständigt väntar på din slarviga skötsel. För sån är du: du gillar att göra relativt ovanliga saker men du gör dem dåligt. Men det bekommer dig inte för du har bra stabilitet i core-musklerna och kommer aldrig att få ryggproblem. 

l_pdj_phmtqxg_vzw7aq_-gqmlc_hocebqa5osn-slw.jpg

Står skorna såhär ägde du förmodligen en avhuggen hartass ”för tur” när du var liten. Att någon hade lemlästat en hare för att du via vidskeplighet skulle ”få tur” var inget du tänkte på förän du blev äldre, och nu är du tung utav dåligt samvete. Det dåliga samvetet har satt sig i kroppen och du har stora muskelknutor runt axlarna och i ländryggen. Du är besatt av greve Dracula.

rmq8szziglm53pg-zba_svnzxpfc-xlrub8k26jq5ui.jpg

Står skorna såhär har du väldigt lätt för att förstå kemi, fysik och vissa delar av biologin. Du älskar att läsa fakta men det händer att du även att du läser böcker ur Fem-serien. Du var fjorton är när du lärde dig att använda pincettgreppet och de gånger du bär hatt så har du den på sned. Månen är inte det du tror att den är. 

5zcsgo6ugyg_ue7yvr-u4rmne146isrhbiymrtu8cpc.jpg

Står skorna såhär borde du förmodligen söka dig mot öster och ayurveda-kulturen. Kanske inte heller de accepterar och förstår dig men du måste försöka. Du har nämligen rönkensyn och kan operera utan verktyg. Enda sen du var barn har du kunnat lukta dig till människor med cancer och det hände många gånger under din skolgång att du gjorde dig ovän med folk när du försökte varna dem för virus som de hade i ansiktet.

xjiixe_7ptngt5vqozcqgchbjf01azjkayy8-ymiqp4.jpg

Står skorna så här gillar du att mata fåglar på ställen där man inte bör mata fåglar. Detta eftersom du har ett stort hjärta men saknar hänsyn för medmänniskor. Till exempel är det ju inte så smart att ställa fram mat till fåglar på en uteservering men det gör du ändå. En annan gång köpte du köttfärs och spred ut det i trädgården och sen njöt du när människor i kvarteret blev jagade av vilda djur. Dock att du är lätt att älska ändå för du är ofta täckt av talgoxar.

-j47ofu162ca-r7nttnyfd-t6l30so6vnzhbkw-wshu.jpg

Står skorna så här var du en del av Hannibals armé nåt hundratal före kristus. Du dog och sen återföddes du och idag är du väldigt intresserad av näringslära, för i armén fick ni aldrig någon bra mat. Sannolikheten är stor att du äter mycket frukt och grönt och har bred kunskap om paprika.  Du är fylld av energi och visdom och du älskar doften av nyklippt gräs.

avvnbhhs8oncrieipfkommjjztux32tg0dkm8afifww.jpg

Ser det ut såhär på hallmattan är du förmodligen inte enbent men det kan vara så att du saknar känsel i ena benet. Och saknar man känsel i ena benet så besväras man inte av att bara ha en sko. 

Jag hoppas att ni får nytta av guiden.

En kommentar | “Hur du tar av dig skorna kan avslöja din personlighet! (guide)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maja Säfström skriver:

    hahahahaha jag är bild 2 !!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG