Dagens scoop: miljöministern är inte 100% miljövänlig

1:06 6 Okt 2014

Det har visat sig att miljöminister Åsa Romson inte är 100% miljövänlig (länk metro). Läste att hon har målat bottnen på båten med en dålig färg som numer är förbjuden. 

Första tanken för mig var ”men hur fick hon tag på det om det är förbjudet?” och jag fick scener framför mig hur hon iförd gul regnrock sprungit omkring i hamnen klockan tolv på natten för att träffa sin båtfärgs-langare som var på genomresa från världshaven. 

 

dfmksdfkslslmntage.jpg

bilden är ett montage

Och sen hade nån skarp journalist som fått ett tips suttit i en trälåda i hamnen och fotograferat hela skeendet genom ett litet titthål i trälådan.

Men nä (tyvärr), i stället handlar det om nån fritidsgrej som hon och vänner + familj gjorde tillsammans för 1,5 år sen och att hon inte ens visste vad det var för jävla båtfärg de målat med. Sen ba ”Åsa Romson använder DIESELOLJA” … okej. Men, jaha. Okej. Och informationen tycks jorunalisten ha fått från… *trumvirvel*… INSTAGRAM! Samma källa som gav oss nyheterna ”Lars Ohlys penis” och ”Paradise Hotel-stjärna körde på en älg”. 

Nästa scoop: Gustav Fridolins farfar har asbest i garaget. 

3 kommentarer | “Dagens scoop: miljöministern är inte 100% miljövänlig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jonas Wallmander skriver:

  Hej Sonja,

  Jag förstår på din text att du inte riktigt förstår vad kopparbaserade färger har för påverkan på de för oss och för vår jord så livsviktiga organismer som finns under vattenytan.

  Problemet är ju att Åsa Romson, när hon fotograferades med penseln i handen, hade fullständigt klart för sig vad hon gjorde. Att då försöka förminska händelsen till ”…nån fritidsgrej…” när det handlar om en 20 meter lång båt som väger 75 ton känns konstigt. Så du kanske borde skriva ett inlägg om dig själv som nöjd MP-väljare istället…:)

  Romsons politiska övertygelse är nog, tyvärr, bara fernissa som i ett slag blev både färglös och skamfilad.

 2. bola terpercaya skriver:

  Every individual will discover their own personal way while in the
  planet of organization coaching but encounter is necessary.
  At meetings towards the end of 2008, the FIH Executive Board agreed on proposals from the
  Hockey Rules Board for rule changes in 2009. Malaysia, 167th in FIFA rankings, would still be able to make some major changes.

 3. Hej Sonja skriver:

   

  Hej Jonas, jag märker att du gillar att göra tvärsäkra antaganden angående andra med ytterst lite fakta som grund, och att du gör dessa antaganden med en stark övertygelse om att du har rätt. Men BRA att du har koll på hur lång hennes båt är och att koppar är farligt för undervattensmiljön. Du har fått en guldstjärna i livets lexikon.

   

   

   

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg