Det nya köksbordet och andra stämningshöjdare!

8:18 16 Feb 2015

Jag strålar av lycka varje gång jag ser vårt nya köksbord. Det är ganska mycket större än det förra så numer kan vi ta emot gäster utan att bordet blir överbefolkat. Förr fick vi hänvisa gäster till golvet där de fick stå på alla fyra och äta ur en skål men det måste vi inte nu. Och förr täckte den blå duken på bilden åtminstone halva bordet men nu kan den ligga kvar medan man äter. 

Bordet är ett ekbord och kostade 500 spänn på blocket. 

oe4j9pbknrn5s9rured0sencjtpp5wkzhrtqbxmlzzi.jpg

Jag läste en lista i tidningen Året Runt som hette ”101 saker som gör dig piggare” och där stod det att det höjer livskvaliteten att köpa tulpaner, så det gjorde jag, jag köpte tulpaner. Jag är desperat efter livskvalitet så jag gör vad som helst. Jag är ett enkelt offer för ”välbefinnande-tips” just nu, och då särskilt sådana som är riktade mot 55+-åriga damer.

Jag har alltid tyckt att snittblommor påminner om förruttnelseprocessen och livets slut men dom här tulpanerna sår ett frö av vårkänsla inom mig. Jag längtar väl inte direkt efter våren (jag tycker att våren är rätt jobbig med sol och pollen) men jag tänker låtsas att det är *härlig* vår som jag älskar så länge som jag bara kan, och jag hoppas att det är okej med er för det kanske kommer gå ut över er.

I övrigt har jag blivit helt fantastiskt förkyld, förmodligen är det influensa, och jag tycker rätt synd om mig själv. 

2 kommentarer | “Det nya köksbordet och andra stämningshöjdare!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Michis skriver:

    Jag blir stressad av att köpa rosor eller tulpaner, för att de dör så fort! Fett ovärt.. Sen har man slemmiga döda blommor som luktar unket i soporna.

  2. Hej Sonja skriver:

    MEN TACK FÖR ATT DU PÅMINNER MIG! *gråter i kudden*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg