Sprang ihop med en annan bloggare!

5:14 20 Feb 2015

Idag tänkte jag prova ett för mig nytt gym. Jag har skaffat ett prova på-kort som gäller när gymmet är bemannat mellan 16-19, så det gäller att hålla tiden. Var jävligt pepp, när klockan närmade sig 16 småjoggade dit samtidigt som jag slog med knytnävarna blint framför mig i luften. Utandningen skötte jag med aggressiv plutmun, tänk profylax+tyngdlyftning. Alla kunde se att jag är på väg att bli atlet.

Men så när jag kom dit var det jävlar i mig obemannat. ”Bemannat: mån-tors”, stod det. Jag hatar antiklimax. Och så älskar jag antiklimax – jag slapp ju gymma. Så jag drog på en cykeltur i regnet i stället. Mycket härligare på ett sätt, lite mer negativt på det sättet att jag nyss var förkyld och kanske borde hålla mig till värmen och tryggheten (vad nu som skulle va så himla tryggt med ett GYM).

Just ja! Igår när jag var inne i centrum såg jag ett bekant ansikte på andra sidan Västra gatan och det visade sig vara bloggaren Myaraq-Maria.

Jag blev jätteglad när jag fick syn på henne för vi har inte kommit till skott att träffas på skitlänge, och eftersom det visade sig att vi båda strök omkring på måfå och helt utan mål så slöt vi upp till en ganska lång promenad runt fästningsholmen. 

Och jag måste säga – för att vara gravid höll hon en riktigt hög fart. Visst, hon svettades ymnigt, men det gjorde jag med. Vi svettades båda två. Det hade vem som helst i våra jackor gjort. Jag brukar spegla mig i skyltfönster ibland när jag har på mig min jacka och jag tycker att jag ser ut som en sån där varelse i Femte elementet, ni vet dom där som hela tiden säger ”time not important only life important”, vad fan dom nu exakt menar med det. 

fifth_element_robot.jpg

 

 

3 kommentarer | “Sprang ihop med en annan bloggare!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linda skriver:

    Ok har inget med inlägget, MEN du är så jävla lik Dawn (Lucy Davis) i The Office! Säg att du har hört det innan?!
    Ser igenom hela serien igen nu och var tvungen att pausa och gå in här och skriva det till dig… Går tillbaka nu.

  2. myaraq skriver:

    Nänä! ”I don’t sweat, I sparkle” heter det ju. Det låter iallafall mycket bättre.

  3. Hej Sonja skriver:

    LINDA: Ja, jag har hört det förut! Orkar inte se the office men har haft lite lust tack vare detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG