Hyllning av en odödlig hjälte

10:46 13 Jan 2016

dvdbw.jpgArtisten och konstnären David Bowie har gått ur tiden.

Många har skrivit att han har förändrat världen vi lever i och att hans legend lever vidare för evig tid eftersom han är odödlig.

Här har nån till och med gjort en illustration:

tumblr_o0rq04aaf41sch9iko1_500.gif

Och jag fattar inte hur jag ibland kan känna mig osäker på att vara offentligt kristen då jag inte vet vad det kan få för sociala konsekvenser  – när sekulära personer, journalister och våra största inflytelserikaste medier helt öppet och utan oro för konsekvenser skriver saker som att David Bowie är odödlig, utom denna värld, en hjälte och tankeförändrande samhällsrevolutionär, och att vi kommer att minnas honom för evig tid.

Liksom hallå. Vi kristna säger ju ungefär samma sak, fast vi säger det om Jesus och har gjort det i över 2000 år. Det jag försöker säga är: Jag har nog känt mig osäker i onödan. 

Vila i frid David Bowie. Och om ni av hans fans som krönt honom med dessa egenskaper skulle börja få bekymmer som David Bowie inte kan lösa så väntar Jesus tålmodigt på att ni ska vända er till honom.

En kommentar | “Hyllning av en odödlig hjälte”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. x skriver:

    Om du får problem som inte Jesus kan lösa väntar Bowie tålmodigt på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp