Orutinerad mamma hemma på lov

4:35 16 Feb 2016

Det är konstigt. Jag har varit orutinerad mamma i över tio år nu men inte har jag vant mig för den sakens skull. Jag tycker fortfarande att jag ”borde ha haft lite bättre koll” gällande en sak eller två.

Den här gången är det att barnen har lov. Det fick jag reda på i torsdags när sonen sa ”är det sant att jag har lov nästa vecka?”.

Fast det är lättare att vara orutinerad nu än vad det var förr. När de var mindre glömde jag titt som tätt att ta med mat och blöjor på utflykterna och det tenderade bli extremt jobbigt . Tänk er själva att vara fast nånstans när ena barnet helt plötsligt börjar skrika av hunger samtidigt som det andra barnet typ badar omkring i sin egna blöja.

Att inte ha koll på när ett lov börjar är lite lindrigare för alla inblandade parter.

sportlov

Hittills har lovet varit bra i alla fall. Vi har ändå inte råd till nåt avancerat. Men nån dag i veckan ska jag försöka ta med dem på nåt ”extra skoj” (nån ruin kanske, sånt är ju alltid kul).

En kommentar | “Orutinerad mamma hemma på lov”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Website Link skriver:

    Its such a great and unforgetable moments. where you can enjoy your life with your memories.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp