Ny blogg- och livevideo-serie på Nöjesguiden! Med kändis-Hasan!

10:31 10 Feb 2014

Idag inleds projektet ”Gör Haso till gamer”.

Tanken är, precis som alla slutledningsgenier redan räknat ut, att jag ska göra Hasan till en gamer. Rent praktiskt kommer det innebära att vi ska hänga över blinkande datorskärmar, samlas runt platta tv-skärmar, dricka koffeinhaltiga läskedrycker, bryta av spelandet med att titta på sport och äta mat som till största sannolikhet kommer prydas med smält ost.

Hasan kommer få spela ett nytt spel varje dag. Han kommer också få ett uppdrag att klara av i spelet (klara si och så många banor, vinn en match, lär dig en hadouken etc). Och när veckan är färdig ska Hasan vara en fullfjädrad gamer.

Ni kommer kunna följa spektaklet här på bloggen MEN också liveströmmat på min twitch-kanal, Chill with MFGill (hur ÅSM namn?).

1930, varje kväll, hela veckan kommer vi sända. I kvällens premiäravsnitt kommer Hasans första uppdrag presenteras. Vi kommer också diskutera vår spelbakgrund, modern manlighet och brännande relevant samtidskritik. Gissningsvis.

Har du tips på vilka spel Hasan MÅSTE spela för att bli gamer (helst på PS4 eller PC, pga strömmöjligheterna)? Eller kanske förslag på rimliga uppdrag i spelen? Kommentera!

Bilden är från mitt vardagsrum, våren 2012. Då försökte jag få honom att gilla Deus Ex.

21 kommentarer | “Ny blogg- och livevideo-serie på Nöjesguiden! Med kändis-Hasan!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. JimmyHåkansson skriver:

  Chill with MotherFucking Gill (ALL RIGHTS RESERVED)

 2. janders skriver:

  det finns ingen riktig gamer som inte spelat första Quake!

 3. N8 skriver:

  Starcraft 2: spela placement matches och bli placerad i liga

 4. Maxavado skriver:

  Spela upp sig till en hyfsad level på Tekken Tag Tournament 2 Online(Master/Grand Master). Man är ingen gamer förens man hanterar minst en Tekken-karaktär.

 5. cool games skriver:

  This is my first time to visit your site and i am really happy to read this informative blog. it is very helpful to improve your math knowledge so quick to play this cool math based game and enjoying in without following any requirement.

 6. sidd yadav skriver:

  My all friends download this app https://showbox.com

 7. vex 3 skriver:

  The link you shared is great. contains a lot of valuable information. Very helpful for me.

 8. The link you shared is great. contains a lot of valuable information. Very helpful for me.

 9. Impossible Game skriver:

  If you are looking for a solution to relax then Impossible Game will be the best choice today! This is a website with hundreds of games to satisfy your passion, and will satisfy the most demanding players!

 10. mywifiext.net is your one-stop shop for all things related to your Netgear WiFi extender. Need help setting up your extender? No problem – our experts are here to guide you through every step of the process.Already have a working setup but experiencing difficulty with speeds or connectivity? We can help with that, too! Plus, we offer a wide range of resources including troubleshooting tips, FAQs, and more. So whatever your WiFi extender needs may be, mywifiext.net has you covered.

 11. orbilogin.com skriver:

  orbilogin.com is the world’s first and best password manager. It is an online service that lets you store all your passwords in one safe place. With orbilogin.com, you can easily access your passwords from any computer or mobile device without ever having to remember them!

 12. orbilogin.com skriver:

  With orbilogin, you can easily and securely access your online accounts from anywhere in the world. orbilogin is the perfect solution for busy professionals who need to stay connected on the go. With orbilogin, you can access your email, bank accounts, and other online accounts with just a few clicks.

 13. Routerlogin.net skriver:

  If you’re looking for the best way to stay connected, look no further than the Netgear Router Login. This top-of-the-line router provides lightning-fast speeds and unbeatable reliability, so you’ll always be able to stream, surf, and game at your best. And with its easy-to-use interface, you’ll be up and running in no time. So don’t wait any longer, order your Netgear Router Login today!

 14. Routerlogin.net skriver:

  Netgear routers provide lightning-fast Wi-Fi for your home or office. With their easy-to-use web interface, you can customize your settings to get the most out of your connection. And with routerlogin.net, you can manage your router even when you’re away from home. Keep your data safe and secure with Netgear’s powerful encryption technologies, and enjoy a seamless online experience with one of the best routers on the market.

 15. Routerlogin.net skriver:

  Making sure your home network is functioning at its best is essential to a productive and comfortable household. With the help of Netgear Router Login | routerlogin.net, you can make sure that everything is running smoothly and as it should be. We understand just how important it is to have a strong and reliable home network, which is why we are here to help you get the most out of your device.

 16. Routerlogin.net skriver:

  With Netgear Router Login, you can connect to the Internet in no time flat. With speeds up to 300 Mbps, you’ll be able to surf the web, stream video, and download files at blazing fast speeds. Plus, with Netgear Router Login’s easy setup wizard, you’ll be online in no time flat. So why wait? Get started today with Netgear Router Login.

 17. khusbo skriver:

  Easily search and download millions of original / modded / premium APK apps and games for free. Speed, safety and friendliness are what we want to bring to our users. Besides, you can discover guides for Android, iOS, Windows and much more useful information every day.

  https://lingerdigital.com/

 18. keep skriver:

  Thank you for sharing this very nice post awesome keep sharing.
  Replica Gucci Handbags Sale

 19. Ribera Jacket skriver:

  I won’t think twice to endorse your blog post to anybody who wants and needs support in this area.

 20. Wow, this blog is really great; I enjoy reading your posts. Continue the excellent work! You know, there are a lot of people looking for this information, and you could really help them.

 21. Great article. I would like to express my gratitude for providing this material. The post I just read makes me feel good.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg