Matriarkatet och spelen

10:49 22 Apr 2014

Jag firade annandag påsk bland annat genom att köpa Hotline Miami till ännu en plattform, äta en glass i solen OCH vara med i Umeå Studentradio – närmare bestämt i programmet Matriarkatet, som grymma Johanna Nordström ligger bakom. Vi snackade om våld och datorspel, om representation i spelen och i branschen och en massa mer. Lyssna här!

5 kommentarer | “Matriarkatet och spelen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Gavin R. Jones skriver:

  If you stand too far away from your subject, the flash won’t be very https://dltutuapp.com/tutuapp-download/ effective so read your camera’s manual to find out how close to your subject you need to be.

 2. Gavin R. Jones skriver:

  Taking a landscape shot? https://kodi.software/ Skip the flash since you’re trying to balance the light of the sand, water, and sky.

 3. We talked about violence and computer games, about representation in the games and in the industry and a lot more.

 4. billyoberts skriver:

  A good mobile app development company will have a robust and comprehensive testing strategy in place. This strategy will help you avoid common errors and get your apps to market faster. Welcome to https://northell.design/services/mobile-app-development for more details.

  For example, when you’re developing native apps for iOS or Android, it’s important to test them in various resolutions and operating systems to ensure they look and function properly. This can be done by running unit, functional and system tests on your mobile apps.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG